V Žatci jsme DOMA

27.10.2018 18:00

V sobotu 27. 10. jsme čekali na soupeře na domácí palubovce. Čekala nás Kadaň, Ústí a Podbořany.

Na domácí turnaj se nám sešly čtyři řady: Brána Klára Wágnerová a řady Ondřej Volráb (C), Petr Karas, Matěj Dyrynk, Jonáš Gregor, Filip Segeč druhá řada Filouši :) a Vojtěch Škrdle, Šárka Bílková, Vojtěch Janík a Vojtěch Janouš, Jakub Drda a Tadeáš Mrázek. Je málo času dostat všechny děti na hřiště. Obzvlášť když jsou utkání vyrovnaná.

Měli jsme 4 ostřílené chlapce z minulé sezóny a zbytek tvořili nováčci, však i oni musí začít hrát a ochutnat atmosféru turnajů. Bez toho to nejde.

Proti Kadani jsme ztráceli hned od začátku, opět nás trápila nepřesnost a důraz. První půli jsme prohráli 2:6. Peklo :), ale ne, je to sport. A my zabrali a dotáhli se na rozdíl jediné branky. Moc pěkné utkání a drama na závěr, když jsme odvolali i brankářku a zkusili to ve čtyřech v poli. Byli jsme kousek od vyrovnání, ale nevyšlo to a my podlehli 7:6.

Po pauze jsme šli na Ústí, první poločas byl vyrovnaný. Měli jsme více šancí skórovat, ale nepodařilo se a my šli do druhé půle s výsledkem 1:2 v náš neprospěch. Celý tým se hnal vpřed a chtěl změnit skóre, ale nedařilo se. Přes velkou snahu jsme prohráli 4:2.

Na závěr Tuleni z Podbořan. Šli jsme do vedení 3:0 a zdálo se, že je to jasný zápas pro náš tým. Realita byla však jiná. Ze zápasu se stala přestřelka a pěkné drama. Rozhodčí neviděl gól v naší brance. Já však v duchu Fair-play upozornil rozhodčího, že to byl gól, i když to neviděl. A stav ukazoval 5:5. V poslední minutě jsme srovnali na 7:7. Já hnal Pétu, Ondru a Matěje do rychlého zakončení. Mohli jsme slavit první výhru v sezóně, ale Petr v posledních vteřinách přestřelil branku. Myslím, že střílel stejně již po uplynutí časomíry a takovou výhru nechci. Takže zasloužená remíza :).

Byl to pěkný turnaj, děti hrály naplno, já a Kamil jsme je povzbuzovali a rodiče hnali k pěkným výkonům.

Atmosféra byla skvělá, přislo spostu rodičů a fandilo se naplno. Avšak největší zastoupení měla rodina Gregorů :) Moooooc děkuji. Také děkuji pořadatelské výpomoci Tondovi Škvarovi a Davidu Šůsovi ml.

Moc děkujeme za Vaši podporu:

Trenéři: David Šůs, Kamil Gregor

Asistent trenerů:David Šůs ml.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode