V Teplicích porazili Liberec

17.03.2019 20:22

V sobot 9.března se odehrál již desátý  turnaj Ústecko-Liberecké ligy starších žáků ve florbale. Tentokrát Jazzmani zajížděli do Teplic, kde změřili své síly s domácím Dynamem, Kadaní a Libercem.

 FbC Jazzmani Žatec : DDM Dynamo Teplice 0:11 (0:4,0:7)

První zápas dne se Jazzmanům vůbec nepovedl. První půli zápasu byl soupeř jednoznačně lepší a i proto se dostal do vedení během prvních minut. Po přestávce soupeř ještě přidal na tempu a s chutí si zastřílel a zaslouženě zvítězil.

FbC Jazzmani Žatec : FbC DDM Kati Kadaň 3:5 (3:1,0:4)

Druhý zápas vyšel Jazzmanům lépe. Hned v úvodu se ujali vedení, které postupně navýšili a soupeř se dostal ke slovu až v závěru první půle. Druhá třetina vyšla lépe Katům, kteří oproti žateckým florbalistům dokázali své šance využít a výsledek zápasu otočit.

Branky : Kučera, Halíř, Hotový

FbC Jazzmani Žatec : FBC Liberec B    5:4 (2:1,3:3)

V posledním zápase předvedli Jazzmani svůj nejlepší výkon. Úvod zápasu jim vyšel a Liberec sice dokázal vyrovnat, ale v závěru první části Jazzmani dokázali si své vedení vzít zpět.

V druhém dějství měl více ze hry soupeř a Jazzmani vždy když Liberec vyrovnal, dokázali vsítit rozdílovou branku. Dvě minuty před koncem zápasu dokázal soupeř opět vyrovnat, ale Jazzmani si vítězství vzít nenechali, když vstřelili rozhodující branky, třicet vteřin před závěrečnou sirénou.

Branky : 2 Kučera, 2 Hotový, Halíř

Hodnocení trenéra : První zápas se Nám nepovedl, soupeř byl lepší a my všude pozdě. Zbylé dva zápasy už ale byli o něčem jiném. Jen škoda dobře rozehraného zápasu s Kadaní, tam nám chyběla trocha štěstí, ale zase jsme si ho vybrali proti Liberci. Na to že nejeli čtyři hráči ze základní sestavy, tak kromě prvního nepovedeného zápasu musím kluky pochválit. Nečekal jsem, že z druhého koše přivezeme vítězství.

Sestava : Bolha, Hrnčeřík,- Kučera(3+1), Hotový(3+2), Halíř(2+1), Modroczki(0+1), Žitný, Patras, Merkl, Bešík, Hrabačka, Týř, Kolárik, Ďědek

Trenér: Martin Ligda

Vedoucí družstva : Martin Ligda

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode