V sobotu 8.4. jeli mladší žáci ke svému poslednímu turnaji až do České Lípy

09.04.2017 21:44

Čekal nás neznámý soupeř a silný tým z Liberce.

V prvním zápase jsme nastoupili proti týmu White z České Lípy. V tomto zápase jsme si vyzkoušeli úplně všechno – přesilovku, hru v oslabení, trestné střílení a i hru bez brankáře. Zápas to byl pěkný, napínavý, líbivý, prostě přesně takový, jaký má být. Dokonce jsme dostali pochvalu od místních fanoušků za předvedenou hru. Zápas se vyvíjel zpočátku velmi dobře. Vstřelili jsme vedoucí branku, konkrétně se o to postaral centr druhého útoku Filip Týř. Využil tlaku před brankou, který jsme si vytvořili. Poté jsme měli ještě několik šancí, ale soupeři se ještě do konce poločasu podařilo vyrovnat a dokonce odskočit o jednu branku. Přestože jsme nakonec tento zápas prohráli 3:4, tak jsem své svěřence chválil a těšili jsme se na druhý zápas.

Druhý zápas byl proti místnímu týmu Blue. Bohužel jsme ho nezačali moc dobře a vcelku rychle jsme prohrávali o 2 branky. Soupeř dokonale využil naše chyby v obranné činnosti. Přesto jsme nesložili zbraně a vytvořili si několik šancí. Ovšem těsně před koncem poločasu jsme opět nepokryli hráče a dostali gól na 3:0. O přestávce jsem hráče povzbuzoval a nabádal k agresivnější hře. Náš největší problém v poslední době je ten, že nejdeme do soubojů, jako bychom se báli. Vojta Beneš si to vzal k srdci a bojoval jako lev. Super práce. Trochu to ovšem ke konci přehnal a musel si jít odpočinout na trestnou lavici. Soupeř přesilovou hru rozehrál velmi pěkně a i když se obranná čtveřice snažila sebevíc, v čele s Adamem, který podal skvělý výkon, soupeř své výhody využil a vstřelil čtvrtou branku. Potom už bylo těžké něco udělat s výsledkem a již do konce zápasu se mi nepodařilo hráče nějak povzbudit nebo namotivovat. Nakonec jsme dohráli zápas za stavu 7:0. Přestože výsledek vypadá hrozivě a nehezky, předvedená hra byla přece jen dobrá.

Třetí zápas už moc hodnotit nelze. Byl to úplně poslední zápas v sezóně a chtěli jsme si ho především užít. Kluci z obrany šli do útoku, kluci z útoku zase do obrany, holky si zahrály v jedné útočné lajně a Adam si vyzkoušel své kopací dovednosti, přičemž si omylem kopnul balónek do vlastní brány. No nakonec to byla docela i legrace. Prohráli jsme sice 1:7, přičemž čestný gól vstřelila Markéta po spolupráci s Dančou a Vencou, ale odcházeli jsme s úsměvem do šaten a nálada po cestě zpět vůbec nebyla špatná.

Chtěl bych poděkovat za celou sezónu všem rodičům, kteří jezdili podporovat a fandit, dále svým kolegům Mírovi a Filipovi a v neposlední řadě svým hráčům, kteří ušli celkem velký kus cesty od Elévů v loňském roce. Přechod to byl náročný (i pro mě), ale nabyté zkušenosti jistě společně zúročíme příští rok, kdy většina týmu zůstane pohromadě. Už teď se moc těším.

Váš trenér Ondřej Lovacký

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode