V neděli 2. 10. 2016 zahájili florbalovou sezónu i Elévové.

03.10.2016 21:13

Tým Yellow odehrál celkem čtyři zápasy a to s Chomutovem, Chomutov Domeček , Teplicemi a nakonec si zahrály oba týmy Green a Yellow proti sobě.
 
Musíme říci, že do zápasů šli hráči s plným nasazením a nadšením. Což se také projevilo na kvalitě a výkonu hráčů. V prvním zápase se proti týmu Yellow postavil tým z Teplic . V tomto utkání zazářil Škvaro Antonín, který střelil 5 branek a měl 5 asistencí. Dalším výborným hráčem , nebo spíše hráčkou byla Hamalová Danča, která přispěla k vítězství čtyř gólů a dvěma asistencemi. Další branky padly pod taktovkou Slavíka Hynka a Mohaupta Tomáše, kteří oba střelili po dvou gólech, a v neposlední řadě Wágner Saša, který přispěl jedním gólem a jednou asistencí. Sečteno a podtržen, tento zápas skončil ve prospěch týmu Yellow, a to s výsledkem 14 :4
 
Dalším soupeřem pro náš tým byl Chomutov Domeček. Tento zápas skončil 8:6 v náš prospěch. Přispěl k tomu i Trachta Ondřej, který dal jednu branku. Dále k tomuto vítězství dopomohli také Škvaro Antonín jedním gólem, Mohaupt Tomáš dvěma góly , Wágner Saša také dvěma brankami a nakonec Hamalová Danča, která střelila taktéž dva góly.
 
Následoval zápas s Chomutovem. Zde se znovu ukázala připravenost našeho týmu a výsledné skóre bylo opět 14:4. V tomto utkání Byla velice úspěšná Hamalová Danča, která střelila 6 branek . Dále Mohaupt Tomáš, který proměnil 3 branky , Wágner spolu s Škvarem dali každý po dvou brankách a nakonec Trachta Ondřej jednu branku .
 
K poslednímu zápasu se proti sobě postavily oba týmy Elévů a to tým Yellow a tým Green. I zde si tým Yellow vybojoval vítězství , a to 8: 3 . V tomto zápase Vejvoda Jakub proměnil trestné střílení a celkem přispěl 3 góly. Dva góly střelila Hamalová Danča a také Mohaupt Tomáš. Trachta Ondřej dal jednu branku.
 
Velké díky také patří Danielovi Cilcovi, kterému to v brance nejen slušelo , ale také svými dovednostmi pomohl k vítězství u všech dnešních zápasů.
 
Trenér - Aleš Linka Asistentka - Kateřina Charvátová

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode