V lounech Starší žáci neporaženi.

28.01.2017 15:46

V sobotu 28. Ledna odehráli starší žáci v Lounech svůj první turnaj v tomto roce.

Soupeřem jim byly týmy domácí Louny, Dubí a Chomutov

FbC Jazzmani Žatec : SK Dubí 8:0 (5:0,3:0)

První utkání vyšlo Jazzmanům podle představ. Po dvou minutách hry se ujali vedení a svého soupeře z Dubí jednoznačně přehrávali, což přineslo další branky do soupeřovo sítě. Do konce první půle přidali Žatečtí ještě čtyři úspěšné zásahy. V druhém dějství Jazzmani pokračovali v aktivní hře a i nadále měli průběh zápasu pod kontrolou a přidali další tři branky.

Branky: 4 Zelinka, 2 Volráb, Říha, Pšenička

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Domeček Chomutov 4:1 (3:0,1:1)

Druhý zápas pokračoval ve stejném duchu jako první. Jazzmani se dostali do vedení a průběh první části celkem jednoznačně kontrolovali a přidali další branky. Soupeř hrozil jen z brejku, které si Jazzmani pohlídali. Druhá část už byla vyrovnanější, kdy soupeř si vypracoval pár pěkných šancí, ale Žatecký brankář chytal výborně a nedovolil Chomutovu snížit. Jazzmani přidali po pěkné kombinaci další branku, na kterou soupeř dokázal odpovědět až v samotném závěru zápasu.

Branky : 2 Zelinka, Hrádek, Hotěk,

FbC Jazzmani Žatec : TJ Lokomotiva Louny 4:4 (4:2,2:0)

Začátek utkání se Jazzmanům nevydařil. Soupeř měl skvělý úvod a již po dvou minutách hry vedl o dvě branky. Jazzmani se ale nevzdali a na tvrdou hru soupeře dokázali odpovědět skvělou kombinací a čtyřmi úspěšnými zásahy. V druhé části soupeř v první minutě hned snížil po zaváhání žatecké obrany a k vyrovnání Lounům pomohla početní výhoda, kterou dokázali při přesilové hře využít. V závěru zápasu se hra přesouvala z jedné strany na druhou a oba týmy si vypracovali řadu šancí, ale ani jedno mužstvo nedokázalo vstřelit vítěznou branku.

Branky : 3 Hrádek, Kuvík

Sestava: Kloboučník –Hotěk(0+1), Karas(0+1), Enders(0+1), Dyrynk,Vápeník - Zelinka(6+1), Říha(1+1), Kuvík(1+0),Volráb(2+1), Hrádek(4+1), Pšenička(1+2), Škvarová(0+3),

Trenér: Martin Ligda

Vedoucí družstva : Dušan Volráb

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba www stránek zdarmaWebnode