V Lounech Muži dvakrát vítězně

22.01.2017 17:52

V neděli 22. Ledna se odehrálo další kolo regionální ligy mužů ve florbale.

Žatečtí Muži tentokrát zajížděli do Loun, kde se utkali s týmy FBC DDM Kati Kadaň B a Sportovní Klub FBC Most.

FbC Jazzmani Žatec : FBC DDM Kati Kadaň B 8:5 (1:1, 2:2, 5:2)

Utkání pro Žatecké nezačalo vůbec dobře, když se soupeř hned po čtrnácti vteřinách hry ujal vedení a i nadále kontrolovali hru. Jazzmani se prosadili až v závěru třetiny po samostatné akci Smištíka. Začátek druhé třetiny byl jak přes kopírák a opět se soupeř dostal do vedení. Tentokrát po třiceti vteřinách hry. Netrvalo dlouho a soupeř svůj náskok navýšil další úspěšným zásahem. Po této brance Jazzmani konečně ožili a dokonce třetiny byli lepším týmem na hřišti a svojí převahu dokázali využít a dvakrát překonat hostujícího brankáře.

V poslední části zápasu Žatečtí svého soupeře jednoznačně přehráli, když přidali dalších pět branek na které soupeř dokázal odpovědět až v závěru zápasu v podobě snížení, ale výsledek si Jazzmani už pohlídali a připsali si další důležité body do tabulky

Branky: 3 Smištík, 3 Linka, Burda, Bartoš

FbC Jazzmani Žatec : Sportovní Klub FBC Most 5:4 (0:2, 3:1, 2:1)

Soupeř z Mostu momentálně drží druhou příčku v tabulce a v předchozím utkání dokázal Jazzmany celkem jednoznačně porazit, bylo tedy co vracet J

Úvodní třetina vyšla lépe soupeři, který Jazzmany k ničemu nepustil a dokázal díky své kombinační hře celkem dvakrát překonat Žateckou obranu.

Ve druhé části zápasu Mostečtí přidali další branku a zdálo se, že je po zápase. Žatečtí si sice pár šanci vypracovali, ale nedokázali se prosadit. Pět minut před pauzou Jazzmani přece jen dokázali snížit a za další minutu už to bylo jen o jednu branku a o vyrovnání minutu před koncem třetiny se postaral Smištík.

Ve třetí třetiny převzali otěže hry Jazzmani a svého soupeře místy přehrávali a dokázali poprvé v tomto zápase jít do vedení, které v průběhu díky své aktivní hře ještě navýšili.

Soupeř dokázal snížit až v závěru třetiny při hře bez brankáře, ale vyrovnat se mu už nepodařilo.

Žatečtí si tedy připsali skalp velmi silného soupeře a další vítězství.

Branky: 2 Smištík, Kohout, Burda, Linka

Sestava: Zbořil- Ligda (0+1),Polončík Kopecký,Falbr, Bartoš(1+1) -, Vít(0+1), Burda(2+0), Kohout(1+2), Smištík(5+3), Linka(4+1), Bejček(0+1)

Vedoucí družstva : Martin Ligda

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode