V Lípě pouze jedna remíza

11.03.2018 19:56

V sobotu 11. března pokračovala florbalová soutěž Ústecko-Liberecké ligy st. Žáků.

Žatečtí hráči v předešlém kole doma druhý koš vyhráli a opět se tak podívali mezi elitu prvního koše.

FbC Jazzmani Žatec : FBC Česká Lípa 4:11 (2:5,2:6)

Hned v úvodu zápasu se Jazzmani ujali vedení, ale soupeř dvěma brankami dokázal odpovědět a otočit výsledek. Na tuto branku Jazzmani ještě dokázali odpovědět, ale od stavu 2:2 už byl na hřišti jen soupeř. Jazzmani dělali obrovské chyby v obraně a Lípa toho využila ve svůj prospěch a rychlou kombinační hrou dokázala tyto chyby potrestat. V druhé části soupeř pokračoval ve své aktivní hře, na kterou Jazzmani nedokázali odpovědět a zaslouženě prohráli.

Branky: Kuvík, Říha, Volráb, Falta(vlastní)

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Ústí 2:2 (0:0,2:2)

Proti Ústí jsou zápasy vždy vyrovnané, jinak tomu nebylo ani ve třetím vzájemném měření.

První půle zápasu měl ze hry více soupeř, ale Jazzmanská obrana tentokrát zahrála na výbornou. V druhé půli zápasu začali padat branky. Jako první se prosadil soupeř, který vstřelil hned dvě po sobě. Jazzmani dokázali snížit a v závěru přesně osm vteřin před koncem zápasu využít svojí herní převahu k vyrovnání. Zapas tak skončil nerozhodně.

Branky: Hotěk, Volráb

FbC Jazzmani Žatec :1.FBC DDM Děčín 1:9  (0:4,1:5)

Proti Děčínu Jazzmani nedokázali zopakovat skvělé nasazení z předešlého utkání a zápas se podobal tomu prvnímu. Opět obrana vůbec nehrála to co měla a podle toho to vypadalo. Do útoku to sice hrálo, ale Jazzmani své šance nedokázali využít. Zato soupeř svojí rychlou kombinační hru využíval a prosadil se celkem devětkrát.  Jazzmani se prosadili  až v úplném závěru zápasu, kdy svojí jedinou trefou korigovali výsledek.

Branky : Hotěk,

FbC Jazzmani Žatec: FBC Liberec 4:5  (2:3,2:2)

Na samotný závěr turnaje čekal na Jazzmany opět nejlepší tým soutěže, který dosud ještě nebyl nikým poražen.

Začátek zápasu vyšel lépe Libereckým, kteří už po třech minutách hry vedli o tři branky a zdálo se, že utkání budou mít pevně v rukách. Jenže Jazzmani do konce první půle dokázali dvěma brankami snížit. V druhé části zápasu byla hra velmi vyrovnaná. Soupeř sice vždy vstřelil branku, ale Jazzmani vždy dokázali odpovědět.  A tak posledních pět minut zápasu bylo stále jen o jednu branku pro Liberec.  Jazzmani si pak v závěru vytvořili velkou šanci na vyrovnání, když přehráli soupeřovu obranu, ale zcela prázdnou bránu nedokázali trefit. Soupeř tak dokázal zvítězit, ale Jazzmani se určitě neměli za co stydět, když s nejlepším týmem odkázali hrát vyrovnanou partii.

Branky :3Volráb, Kuvík

 

Sestava :Ali,Kloboučník- Enders, Hotěk(2+0), Karas, Vpeník, Hnízdil, Kuvík(2+4), Volráb(5+3), Říha(1+1), Milyán,  Dyrynk, Halíř, Škvaro,  Šedivý

Trenér: Martin Ligda
Vedoucí družstva : Jan Vápeník

Hodnocení trenéra : Dva zápasy se nám vůbec nepovedly. Lípa a Děčín tentokrát hráli výborně a kluci neplnili obranné povinnosti. S Ústím to byl jako vždy velmi pěkný a vyrovnaný zápas, kde oba týmy mohli vyhrát. Asi ale nejlepší výkon předvedli kluci proti nejlepšímu týmu Liberci. Škoda jen že zaspali první tři minuty zápasu. Každopádně první koš je neskutečné náročný a každé měření sil s těmito soupeři klukům dává obrovské zkušenosti.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode