V Lípě opět jen remíza

06.10.2019 15:08

V sobot 5.října se odehrál v pořadí druhý turnaj ustecko-liberecké ligy starších žáků ve florbale

Mužstvo starších žáku tentokrát zajíždělo do České Lípy kde se utkalo z domácími celky a Teplicemi

FbC Jazzmani Žatec : FBC Šlunkovsko Česká Lípa 1:11 (1:7,0:4)

Utkání sice začali lépe Jazzmai, kteří se ujali v páté minutě zápasu vedení, ale to bylo z jejich strany v tomto utkání vše. Soupeř ani ne za minutu vyrovnal a od vyrovnávací branky začal být už na hřišti jen jeden tým. Jazzmani dělali řadu chyb, které soupeř nemilosrdně trestal a na přestávku si odnášel šestibrankový náskok. Po pauze se sice Jazzmani snažili s výsledkem něco udělat, ale rozjetý soupeř jim nic nedovolil a ještě navýšil svůj náskok.

Branky : Hotový

FbC Jazzmani Žatec : FBC Česká Lípa Blue 1:1 (1:1,0:0)

Druhé utkání Jazzmanům vyšlo lépe. Nastoupily proti sobě dva vyrovnané týmy a na hřišti to bylo vidět. Do vedení se dostali opět Jazzmani, ale soupeř odpověděl, když využil svojí výhodu  přesilové hry. Po pauze byla hra opět vyrovnaná a větší šance na vstřelení vítězné branky měli Jazzmani, ale nedokázali je využít a tak zápas skončil nerozhodně.

Branky : Škvaro

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Teplice 1:13 (0:5,1:8)

V posledním zápase dne nastoupili Jazzmani proti týmu který celý turnaj vyhrál a po pravdě z cela zaslouženě. Soupeř byl jednoznačně lepším týmem ve všech herních dovednostech což se projevilo i na výsledku zápasu.

Branky :  Škvaro

Sestava : Pintr(0+1)-Žitný, Týř, Kočina, Děděk-Hotvý(1+0),Škvaro(2+1), Hrnčiřík, Jelínk, Kutnohorský(0+1), Milyan

Trenér: Martin Ligda

Hodnocení trenéra: Oba soupeři co nás porazili, byli jednoznačně lepší a zaslouženě vyhráli. Na ně jsme prostě dneska neměli. Škoda toho remízového zápasu, ten jsme mohli urvat, ale nevadí. Příště se to určitě povede.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode