V Krupce starší žáci opět neporaženi

20.02.2017 06:35

V sobotu 18. února odehráli starší žáci v Krupce u Teplic další turnaj. Tentokrát jim los nadělil soupeře z České Lípy, Strupčic a Teplic

FbC Jazzmani Žatec : FBC Jopa Česká Lípa 4:1 (3:0,1:1)

V prvním utkání dne Jazzmani změřili své síly se soupeřem, proti kterému v této sezóně hrály už třikrát a vždy to byly velmi vyrovnané zápasy. Poslední měření sil skončilo nerozhodně a tak cíl byl jasný, vyhrát.

Vstup do utkání vyšel lépe Žateckým, kteří se po čtyřiceti vteřinách hry ujali vedení a i nadále si vytvářeli větší herní převahu. Navýšit své vedení se podařilo Jazzmanům v sedmé minutě a to rovnou o dva úspěšné zásahy. V druhé půli utkání se hra vyrovnala a Lípě se podařilo snížit, ale v závěru zápasu se prosadili opět Jazzmani a dovedli zápas do vítězného konce.

Branky: 2 Zelinka, Kuvík, Hrádek

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Strupčice 8:0 (4:0,4:0)

První půle zápasu vyšla Jazzmanům podle představ. Do vedení se dostali již ve druhé minutě a od této chvíle měli zápas pevně ve svých rukou. Soupeř hrozil jen z brejkových situací, které Žatecká obrana dokázala eliminovat. Do přestávky Jazzmani přidali ještě další tři zásahy a s průběhem zápasu mohli být tedy spokojeni. V druhé části zápasu Žatečtí pokračovali ve své herní převaze a přidali stejný počet branek do soupeřovy sítě jako v té první a zaslouženě zvítězili.

Branky : 3 Volráb, 2 Kuvík, 2 Zelinka, Hrádek

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Teplice 5:5 (4:3,1:2)

Poslední zápas dne na sebe narazili dva doposud neporažené celky turnaje. Tepličtí byli nasazeni z vyššího koše, který se už počítá mezi elitu a tak byli mírným favoritem zápasu.

Utkání začalo ve velkém tempu a do vedení šli Jazzmani díky skvělému nástupu, kdy po minutě hry vedli už o dvě branky. Soupeř ale disponoval velmi kvalitním útokem a zanedlouho dokázal vyrovnat. Žatečtí ale zbraně nesložili a opět vsítili další dvě branky a ujali se znova vedení. V závěru první části se podařilo ještě hostům snížit a na přestávku se tedy šlo s jednobrankovým vedením pro Jazzmany. Úvod druhé části vyšel tentokrát Teplicím, které hned z první šance dokázali vyrovnat. Ve třetí minutě se už ujali poprvé v zápase vedení, když jim k tomu pomohl vlastní gól Jazzmanů. Žatečtí ale zbraně nesložili a snažili se o vyrovnání, které se jim nakonec podařilo díky dobře zahrané přesilové hře v závěru zápasu.

Branky : 2 Říha, Kuvík, Hrádek, Volráb

Sestava: Kloboučník, Ali –Hotěk, Karas(0+1), Enders(0+2), Pšenička(0+1) - Zelinka(4+6), Říha(2+1), Kuvík(4+2),Volráb(4+1), Hrádek(3+2), Milyán(0+1),

Trenér: Martin Ligda

Vedoucí družstva : Dušan Volráb

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode