V Kadani Starší žáci opět sbírali vítězství

03.04.2017 07:57

V sobotu 1. Dubna se ve sportovní hale v Kadani odehrálo další kolo florbalové ligy starších žáků. Na Jazzmany čekali velmi kvalitní soupeři a to týmy ze Strupčic, Jablonce a domácí Kadaně

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Strupčice 4:2 (3:1,1:1)

Úvod zápasu vyšel lépe soupeři, který díky své aktivní hře přehrával Jazzmany, ale vstřelit branku nedokázal. Jako první se do vedení dostali Jazzmani, kteří dokázali využít svojí šanci, ale soupeř dokázal na branku odpovědět. Netrvalo dlouho a Žatečtí se opět ujali vedení a v závěru první části ještě po krásné kombinaci navýšili svůj náskok na rozdíl dvou branek.

V druhé části utkání si obě mužstva vytvořila řadu šancí, ale každé se dokázalo gólově prosadit pouze jednou. Zápas tedy skončil vítězství pro Žatecké florbalisty.

Branky: 2 Pšenička, Zelinka, Hrádek

FbC Jazzmani Žatec : FBC DDM Kati Kadaň 4:2 (2:1,2:1)

Vstup do utkání vyšel lépe soupeři, který se hned z vážnější šance dostal do vedení.

Jazzmani se prosadili až v závěru první části a to hned dvakrát a dostali se tak do vedení.

Na začátku druhého dějství se Jazzmanům naskytla výhoda v podobě přesilové hry, kterou až v samotném závěru dokázali využít. Soupeř ale zbraně nesložil a dokázal na tento gól odpovědět a snížit na rozdíl jediné branky. V závěru zápasu to byli ale Žatečtí, kteří vstřelili další branku a výsledek si už pohlídali.

Branky : 2 Zelinka, Hotěk, Říha

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Jablonec 6:1 (2:1,4:0)

Utkání začalo ve velkém tempu a obě mužstva si vytvořila řadu šanci. Jako první se v páté minutě prosadil Jablonec po zaváhání Žatecké obrany. Jazzmani ale ještě do konce první části dokázali vyrovnat a přidat i rozdílový gól. Po přestávce už na hřišti dával branky jen jeden tým a to Jazzmani. Soupeř si sice vytvořil několik šancí, ale obrana zahrála na výbornou. Jazzmani tedy přidali další čtyři úspěšné zásahy a připsali si i třetí vítězství na tomto turnaji.

Branky : 2 Říha, Volráb, Pšenička, Zelinka, Hrádek

Hodnocení trenéra: Všechny tři zápasy byli velmi kvalitní a hrány ve velkém tempu. Podařilo se nám dát i branky v přesilových hrách což je super. Na posledním turnaji díky dnešním výhrám se dostaneme do druhého nejvyššího koše což je na závěr sezóny výborné.

Děkuji hráčům za předvedený výkon a těším se na poslední turnaj, který odehrajeme 15. Dubna.

Sestava: Kloboučník, Ali –Hotěk(1+0), Karas(0+1), Enders, Vápaeník(0+1) - Zelinka(4+6), Říha(3+0), Volráb(1+0), Hrádek(2+2), Hanzlík, Pšenička(3+3)

Trenér: Martin Ligda

Vedoucí družstva : Dušan Volráb

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode