V Kadani se starším žákům nedařilo

17.02.2019 23:44

V sobot 16.února se odehrál již devátý  turnaj Ústecko-Liberecké ligy starších žáků ve florbale. Tentokrát Jazzmani zajížděli do nedaleké Kadaně, kde se utkali s Lovosicemi a pořádajícím týmem

 FbC Jazzmani Žatec : ASK Lovosice LFP 1:3 (1:0,0:3)

V První části zápasu měl více ze hry soupeř, ale Jazzmani dobře bránili a vyčkávali na chyby Lovosických, kdy díky jedné takové se dostali do vedení a soupeře zaskočili.

Druhá část zápasu přinesla šance na obou stranách, ale tentokrát byl efektivnější soupeř, který je dokázal využít.

Branky: Škvaro

FbC Jazzmani Žatec : FbC DDM Kati Kadaň 3:8 (1:2,2:6)

Vstup do utkání tentokrát vyšle lépe Jazzmanům, kteří se po minutě hry ujali vedeni. Soupeř ale dokázal vyrovnat a díky nabídnuté přesilové hře se v závěru první části dostal do vedení.

Vstup do druhé části vyšel Katům, kteří ještě svůj náskok navýšili. Jazzmani ale dokázali díky dvěma rychlým brankám vyrovnat na 3:3. Soupeř ale dokázal znova odpovědět a přidal dalších pět úspěšných zásahů a zaslouženě vyhrál.

Branky : Kučera, Šůs, Hotový

FbC Jazzmani Žatec : SCC Semily   

Soupeř s k zápasu nedostavil z důvodu chřipkové epidemie, tak že jsme z největší pravděpodobností vyhráli kontumačně 5:0

.Hodnocení trenéra : Proti Lovosicím se nám standartně nedaří a kluci kdyby proměnili, to co měli určitě by jsme je obrali o body. Proti Kadani jsme hráli dobře půlku zápasu. Po obdržené brance na 3:4 kluci přestali plnit, to co jsme si o pauze řekli a domluvili, proto jsme prohráli.

Sestava : Odstrčil,- Šůs(1+0), Dyrynk, Škvaro(1+1),Kučera(1+1)Patras, Hotový(1+0), Dědek, Bešík(0+1), Hnízdi,  Modroczki,  Žitný, Kolarik, Týř(0+1)  

Trenér: Martin Ligda

Vedoucí družstva : David Šůs

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode