V Kadani jedna výhra pro Juniory

02.10.2020 13:22

V neděli 29. Září se odehrála první dvě kola 2.Juniorské ligy. Naši borci zajížděli do nedaleké Kadaně, kde na ně čekala Roudnice a velmi silné domácí mužstvo Kadaně.

Jazzmani Žatec : BK Real Roudnice N/L  11: 3  (2:3,5:0,4:0)

Jazzmani byli v tomto zápase favoritem, ale od první chvíle tomu nic nenasvědčovalo. Již v sedmé minutě soupeř vedl o tři branky a to vystřelil na žateckou branku pouze dvakrát, jednu branku si jazzmani při špatném obranném postavení dali sami. Po třetí obdržené brance se Žatec konečně probral a do konce první třetiny dokázal výsledek stáhnout na rozdíl jedné branky.  Druhá třetina už konečně byla jen v režii Jazzmanů, kteří si vzali k srdci slova trenéra a začali hrát florbal.  Po vstřelení dalších pěti branek již bylo o zápase rozhodnuto. Třetí třetin se sice už jen dohrávala, ale Jazzmani i tak dál pokračovali v navyšování skóre a zaslouženě vyhráli.

Branky: 3 Hrádek, 2 Milyán, 2 Říha, 2 Kuvík, Volráb, Hanzlík

Jazzmani Žatec : FBC DDM Kati Kadaň  9:11  (1:5,4:0,4:6)

V druhém utkání nastoupili Jazzmani proti favoritu soutěže a asi nejsilnějšímu týmu Kadani. Vstup do zápasu se opět nevydařil. V šesté minutě to už bylo opět o tři branky a když soupeř přidal další vypadalo to na jednoznačný průběh zápasu. Jazzmanům se ale podařilo snížit, ale v zápětí opět inkasovali v oslabení. Ve druhé třetině ale Jazzmani předvedli asi nejlepší třetinu v celém turnaji, když soupeře začali přehrávat a čtyřmi brankami výsledek zápasu vyrovnali. Do třetí třetiny se tedy nastupovalo za nerozhodnutého stavu.  Bohužel třetí dějství se změnilo v brankovou přestřelku, která se musela divákům líbit a několikrát oba týmy ocenili potleskem a kterou nakonec  vyhrál soupeř. Za stavu 10:9 pro Kadaň a necelou minutu před koncem Jazzmani ještě odvolali brankáře, ale nedokázali využít přesilovku a v zápětí inkasovali do prázdné brány.

Branky: 3 volráb, 3 Hrádek, 2 Kuvík, Říha

Sestava: Ali-Tykal, Vápeník, Řimnáč, Hotěk, Enders- Kuvk, Říha, Volráb, Halíř, Hanzlík, Milyán, Hrádek,

Trenéři: Ligda, Živčák

Hodnocení trenéra: Oba zápasy jsme si zkomplikovali v první třetině, kdy vždy prvních deset minut jsme vůbec nehráli. V prvním zápase se nám to podařilo otočit a pak už soupeř odpadl, ale v druhém zápase kdy hrajete proti velmi silnému soupeři si to nemůžeme dovolit. Musíme zapracovat na obraně, rozehře a pohlídat si začátky zápasů. Pozitivní je že jsme ve dvou utkání dali 20 branek, tak že hra dopředu nám jde. Uvidíme co přinesou další zápasy.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode