V Chomutově jednou vítězně

26.01.2020 20:03

V sobotu 25.ledna  se odehrál v pořadí již sedmý turnaj ústecko-liberecké ligy starších žáků ve florbala.  Turnaj se uskutečnil v hale na Březenecké v Chomutově, kdy byl položen přímo florbalový povrch a tak si hráči mohli vyzkoušet, jak jim to na něm půjde.

FbC Jazzmani Žatec : ASK Lovosice -LFP 1:3 (0:1,1:2)

První část zápasu byla vyrovnaná a obě mužstva si vytvořila několik šancí. Ujala se pouze jediná a to ta soupeře a tak Lovosičtí šli na přestávku s jednobrankovým náskokem.

Po pouze se Jazzmanum podařilo vyrovnat. Soupeř ale přidal na důrazu a rozhodl o zápase dvěma rychlými zásahy, na které už Žatec nedokázal odpovědět i přes to že si vytvořil slibné šance.

Branky :Škvaro

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Chomutov domeček 3:4 (2:0,1:3)

Úvod zápasu tentokrát Jazzmanům vyšel. Dostali se do dvoubrankového vedení a na šance vedli. Soupeř se prosadil až v závěru první časti. Vstup do druhé části ale naopak Jazzmanůmn nevyšel. Chomutov během první minuty dokázal dvakrát skórovat a otočil vývoj zápasu na svojí stranu.  Žateckým se podařilo vyrovnat v přesilovce, ale o výsledku utkání rozhodla velká chyba v obraně Jazzmanů několik minut před koncem, na kterou odpovědět už nedokázali.

Branky : Hotový, Somol(vlastní), Milyán

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Jirkov 9:7 (5:2,4:5)

Toto utkání nabídlo snad úplně vše co mohlo. Spoustu branek i chyb na obou stranách.

Jazzmani se ujali vedení hned během pár vteřin  hry a z další akce zvýšili na rozdíl dvou branek. Soupeř se ale nedal a dokázal také dvěma trefami odpovědět a vyrovnat. Jazzmani ale byli při chuti a do přestávky přidali další tři branky. Po přestávce pokračoval brankostroj na obou stranách, ale celkově více branek dali Jazzmani a i proto vyhráli.

Branky :  3Škvaro, 2Šole, Žitný, Milyán, Hotový, Kaiser(vlastní)

Sestava : Pintr, Odstrčl-Žitný(1+1), Týř, Janoušek Wágner ,-Hotvý(2+2),Škvaro(4+3), Šole(2+0), Jelínek, Ondřej, Kočina, Milyán(2+0),

Trenér: Martin Ligda

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode