ukončení sezóny - elévové

17.05.2023 14:20

Velká sláva pro tým elévů FbC Jazzmani Žatec! Zakončení sezóny je tady a všichni hráči pod vedením trenéra Kamila Gregora mají důvod k oslavě. V sobotu 20. května 2023 se bude konat velkolepá akce, která bude především poděkováním za úspěšně ukončenou sezónu a odměnou za veškerou snahu a tvrdou práci, kterou tým během posledních měsíců prokázal.

Tento rok byl pro tým elévů plný vzrušení, radosti a nezapomenutelných okamžiků. Pod vedením trenéra Kamila Gregora se hráči zlepšovali nejen jako jednotlivci, ale také jako tým. Prokázali velkou oddanost, nasazení a vášeň pro florbal, a to se odrazilo na jejich výkonech na hřišti. Každý z hráčů přispěl svým dílem k úspěchům týmu a dosáhl svého individuálního růstu.

Zakončení sezóny, které se uskuteční v sobotu 20. května, bude skvělou příležitostí pro hráče, jejich rodiny a fanoušky klubu FbC Jazzmani Žatec sejít se a oslavit jejich úspěchy. Akce bude plná zábavy, soutěží a ocenění, která budou předány hráčům za jejich příspěvek k týmu. Bude to také příležitost k setkání s ostatními hráči klubu a sdílení radosti ze sportu, který je spojuje.

Tým elévů se může pyšnit skvělými výsledky, kterých dosáhl během sezóny. Soutěžili s odhodláním, bojovali na každém centimetru hřiště a dosáhli několika vítězství. Jejich tvrdá práce a oddanost v tréninku se nezapomínají a jsou základem pro jejich další rozvoj jako hráči.

Tým elévů FbC Jazzmani Žatec si zaslouží velkou gratulaci za jejich skvělou sezónu. Jejich úsilí, disciplína a týmový duch jsou příkladem pro všechny mladé hráče v klubu. Děkujeme trenérovi Kamilu Gregorovi za jeho vedení a podporu, kterou poskytl hráčům po celou sezónu.

Takže všichni fanoušci FbC Jazzmani Žatec, přijďte se podívat.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode