Tým Yellow v družstvu elévů bez ztráty bodu

11.12.2016 17:13

V neděli 11.12.2016 tým Yellow sehrál svůj poslední turnaj v tomto roce. Předstoupily před soupeře s odhodláním všechny tři zápasy vyhrát a to se jim také podařilo.
 
Za soupeře měly : FBC DDM KADAŇ-RED, FBC DDM KADAŇ-BLUE a náš druhý tým GREEN.
 
Do zápasů jsme nastoupili v sestavě : naší branku bránil zuby nehty Dan Cilc, do první lajny se postavili Toník Škvaro, Danča Hamalová a Hynek Slavík a v druhé lajně bojovali Míša Nápravník spolu s Ondrou Trachtou a Tomášem Mohauptem.
 
První zápas jsme sehráli s týmem Kadaň – Red. Zde až na některé malé nedostatky , jako je například zpracování míčku ze vzduchu , dívání se okolo sebe a hlídání jak spoluhráčů tak i protihráčů , byl tento zápas velíc pěknou podívanou. V první polovině jsme vedli 5:1 a v druhou polovinu jsme uzavřeli 8:3 v náš prospěch.
 
Následoval zápas proti týmu Kadaň – blue . tento zápas dopadl opět v náš prospěch. Díky tomuto zápasu jsme si potvrdili, že opravdu nutně musíme vypilovat kondičku našich chlapců. I přesto že jsme vyhráli , tak na hráčích byla vidět značná únava. Tento zápas skončil 8:2.
 
Poslední zápas si kluci zahrály proti našemu druhému týmu a to týmu Green. Přesto že výsledek byl 9:5 v náš prospěch, musím pochválit kluky z druhého týmu za hezký florbal a velmi hezké zákroky například Štěpána Herolda a hlavně jejich brankářů Míši a Patrika , kteří se opravdu velice snažili a vychytali spousty našich střel. Také ,ale musím pochválit našeho brankáře Dana který bránil naší branku a měl také velice hezké zákroky a to nejen v tomto zápase.
 
Musím také pochválit kluky za ukázněnost při tomto turnaji , hlavně co se týče chování k rozhodčí. Také jsem ráda, že v zápasech chlapci použili zkušenosti z tréninků a je vidět, že když se chce a poslouchají co jim radíme tak to jde . J
 
Závěrem jen souhrn gólů:
 
Tomáš Mohaupt (2) , Ondra Trachta (6), Michal Nápravník (2), Tonda Škvaro (8), Danča Hamalová (8), Hynek Slavík (2)
 
A protože jsme všechny tři zápasy vyhráli tak přijde i Ježíšek J
 
S přáním krásných Vánoc a spoustou nových florbalek pod stromečkem, přeje za tým Yellow Aleš Linka a Katka Charvátová.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode