Tým přípravek bez prohry

16.12.2019 07:58

Dne 15.12.2019 nás čekal turnaj v Chomutově. Děti se moc těšily na opravdové zápasy, kde můžou ukázat, co se naučily o trénincích.

Tento turnaj Žatec reprezentovali Klára Wágnerová (G), Vojtěch Škrdle (C), Matěj Dyrynk, Kryštov Lysuk, Dan Špička, Jonáš Gregor, Jakub Kassal, Sára Šůsová a Filip Segeč, který se však zranil a nemohl nastoupit.

Dnes nebudu zmiňovat výsledky jednotlivých utkání. Nejsou podstatné. Všechny zápasy jsme vyhráli, děti měly radost z vítězství a vstřelených gólů. Je pěkné vidět, jak se Ta prťata radují :). Náš projev hry však není úplně to, jak bychom se chtěli prezentovat. Náš styl hry je plněn tak na 50 procent. Daří se nám střílet góly, napadat rozehrávku soupeře a skvěle bránit. I pohyb na hřišti je u většiny hráčů velmi dobrý. Dokážeme se prosadit jeden na jednoho. Což je skvělé, ale pak přichází to, co musíme zlepšit. Chybí ta finální přihrávka na volného hráče, který může skórovat. Máme strašně málo přihrávek při přechodu do útoku a držení míčku.

Je to věc, na kterou se musíme zaměřit a vštěpit dětem. Jedná se o jeden z důležitých prvků hry. Když to dokážeme, bude naše hra mnohem pohlednější a věřím, že dáme ještě více gólů. Děkujeme všem rodičům, skvěle jste fandili a povzbuzovali náš tým.

David Šůs říká:

Pro mě dnes top hráč Klárka. Z té holky roste skvělá opora týmu. I zbytek týmu odvedl výbornou práci a moc jí pomáhal, ale dnes určitě Klárka. Jste výborná parta a to je moc dobře. Máte náš obdiv a velký dík, že s Vámi můžeme být. Turnaj neměl chybu. Děkujeme pořadateli. Super. Byl přítomen i maskot domácích a děti se opět potkaly s kamarády ze soustředění.

Trenér: Kamil Gregor a David Šůs

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba www stránek zdarmaWebnode