Tým elévů odehrál svůj letošní turnaj v Kadani

13.04.2016 21:11

Dnes naposled

10. 4. 2016 odehráli Elévové svůj poslední letošní turnaj. Opět jsme museli trochu lepit sestavu, protože nám pro nemoc chyběl náš nejlepší obránce Petr Kelner.

Ve svém prvním zápase turnaje nastoupili Jazzmani proti hráčům z Podbořan – konkrétně tým Blue. Naše ospalé začátky jsou již samozřejmostí a ještě štěstí, že druhý tým na tom nebyl o moc lépe. Ještě štěstí, že jsme měli v bráně Tondu Kubínka, který pochytal možné i nemožné a v útoku Davida Šůse, který nasázel 4 góly. Na všechny mu přihrával Petr Hotový a také jeden gól sám vstítil. Krásná výhra 6:3.

V druhém zápase nás čekal tým Ústí nad Labem – nejlepší tým soutěže, s kterým jsme vždy prohrávali vysokým rozdílem. Na hřišti to ovšem nebylo znát. Hrál se bojovný florbal se spoustou šancí na obou stranách. Úplný opak toho předešlého zápasu. Hráli jsme hodně týmově, kdy vynikly především 3 nahrávky Tondy Škvara.  Bohužel se nám nepodařilo vyhrát, ale byli jsme víc než důstojným soupeřem a musím své hráče za tento zápas moc pochválit. Těsná prohra 4:5

Ve třetím zápase byl opět hodně vidět David Šůs, který vstřelil hattrick. I díky tomu jsme po první půli vedli 5:2. Zřejmě jsme si mysleli, že už máme vítězství v kapse, tak jsme dost polevili. Nakonec nás to málem mohlo mrzet, protože hráči Teplic se nadechli k velkému stahování a můžeme být rádi, že se nakonec nehrálo déle. Těsná výhra 6:5

No a poslední zápas měl být vrcholem sezóny – vždyť pro většinu hráčů to byl poslední zápas za Elévy. Bohužel, vše dopadlo katastrofálně. Hráči se báli Modrásků z Litvínova, hráli moc zataženě, vůbec nenapadali a ke všemu se nám lepila smůla na paty. Po všech stránkách naprosto nepovedený zápas, na kterém nic nezměnily ani 3 branky Tondy Škvara. Hrozivá prohra 5:13

Sestava: Kubínek – Škvaro (4+4), Hamalová (2+1), Mohaupt (3+1) – Hotový (3+5), Šůs (9+1), Hoblík (0+1)

Jazzmani I nastoupili ve svém prvním zápase turnaje také proti Podbořanům. Tentokrát Yellow. A zápas to byl líbivý. Hráči bojovali, poctivě bránili a také vyslali na bránu hodně střel. Především Matyáš Dvorský vynikal v této aktivitě a zapsal si svůj první hattrick. Zasloužená remíza 4:4

Druhý zápas odneslo Štětí. Tým měl sebevědomí, rychlost, důraz a hlavně první lajnu s Matyášem Dvorským a Petrem Wagnerem – Oni dva se postarali o 5 gólů a získali pro náš tým tolik potřebný klid. Vše nakonec zpečetil Michal Pintr, který poctivě bránil celý turnaj. Zasloužená výhra 6:2.

Ve třetím zápase proti Litvínovu se ukázal Vojta Beneš – jeho střely z dálky jsou tvrdé, a tentokrát i vcelku přesné. Hned 4x se zapsal mezi střelce. Bohužel, nestačilo to. Přestože Petr s Matyášem také přidali po gólu, tak se nedařilo v obraně. Soupeř nás přestřílel a měl také velmi vysokou úspěšnost střel. To nakonec rozhodlo o naší prohře 8:16. Přesto jsme jako jediní na turnaji dokázali Litvínovu nasázet tolik gólů – to nedokázal nikdo před námi a ani po nás. Za to patří celému týmu obrovský dík a především zaskakujícímu trenérovi Davidu Šůsovi, který si tak zajistil velký obdiv a uznání ze stran rodičů, hráčů i trenérů prvního týmu.

Poslední zápas už došly síly. Sice se opět krásně prosadil Martin Čech, který tam zaznamenal druhý gól ve dvou zápasech po sobě, ale to nestačilo. Opět výborná první trojka ve složení Dvorský – Wagner Petr – Wagner Saša. Ta ale na všechno nestačila. Prohra 3:14.

Sestava: Wagner D. – Wagner P. (6+0), Dvorský (7+1), Wagner A. (2+0) - Beneš (4+0), Slavík (0+5), Hrbek (0+2) – Hons, Čech (2+0), Pintr (1+1)

Chtěl bych opět poděkovat všem rodičům, kteří jeli s námi, nejen za tento turnaj, ale za všechny předešlé. Byli jste boží a s většinou se uvidím příští rok na mladších žácích v už úplně novém pětkovém systému.

Trenér Ondřej Lovacký

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode