Turnaj s rodiči

19.12.2017 09:32

V sobotu 16. prosince se jako již tradičně uspořádal závěrečný turnaj sezóny klubu FbC Jazzmani Žatec. Tentokrát byl turnaj zaměřen převážně na kategorie přípravek, elévů a mladších žáků. Bohužel pro hráče elévů, kterým na poslední chvíli změnili termín turnaje z neděle na sobotu a tím pádem se elévové nemohli zúčastnit domácího turnaje a vyjížděli na „mistrák“ do Děčína. Neúčast na domácím přátelském turnaje je jistě tolik nemrzela, protože turnaj v Děčíně vyhráli bez ztráty bodu a dokonce s jedním čistým kontem.

Všichni zúčastnění hráči z řad hráčů, maminek a tatínků byli rozděleni do šesti týmů v jedné skupině, kde se utkal každý s každým. Následně pokračovalo zkrácené play-off, ve kterém si zahráli týmy z prvního až čtvrtého místa. Vše vyvrcholilo finále, ve kterém zvítězila dobrá nálada.

Turnaj podporovaný královským městem Žatec byl ke vší spokojenosti dobře zorganizován a již nyní začínají práce na dalším domácím turnaji s rodiči, který se bude konat v květnu 2018. Všem zúčastněním děkuji za účast a věřte, že jste především podpořili svoje děti.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode