Turnaj mladších žáků v Lovosicích celkem úspěšný…

06.02.2018 18:03

V sobotu 3. 2. se uskutečnil další turnaj mladších žáků, tentokrát v Lovosicích. Díky jarním prázdninám jsme měli oslabený a to hlavně v obraně, takže mi nezbývalo nic jiného než si vzít na pomoc elévy. A ukázalo se, že to byla velice dobrá volba …

Do prvního utkání jsme nastoupili proti týmu z Jirkova a hned od samého začátku bylo vidět, kdo bude řídit hru. V tomto zápase jsem kluky nepoznával, v dobrém slova smyslu, jelikož hráli krásný florbal. Tým Jirkova se nezmohl v prvním poločase ani na gól, za to my ano a to rovnou na dva. Do druhého poločasu jsme nastupovali v naprosté pohodě. Pořád jsme hráli svojí hru a vyplatilo se, nastříleli jsme další dva góly a zápas vyhráli 4:0.

Do druhého jsme nastupovali proti týmu z Lovosic. Byl to první zápas sezóny proti tomuto týmu, takže jsme nevěděli co očekávat. V první půli na nás tým z Lovosic vlétl a my se nestačili ani rozkoukat, a prohráli jsme první poločas 4:1. Po vážné debatě a jasně daných úkolech nastoupil do druhého poločasu úplně jiný tým. Kluci začali makat, ale bohužel se nám nedařilo vstřelit gól. Bylo jasné, kdo ovládá druhý poločas, přesto se nám nepodařilo dovézt utkání do vítězného konce a prohráli 5:3, ale to vůbec nevadí, kluci na hřišti nechali všechno a můžou být na sebe hrdí.

Ve třetím utkání na nás tradičně čekal tým z Loun. Opět nám utekl začátek a prohrávali jsme 3:0, úplný zkrat z naší strany, který se během pár minut změnil a opět jakoby na hřiště uhodil blesk a vzpamatoval naše hráče a proto první poločas končí 3:2 pro Louny. Do druhého poločasu jsme nastoupili plně odhodlaní něco s výsledkem udělat a povedlo se, vytvořili jsme si tlak a díky tomu se nám podařilo srovnat skóre na 4:4 a to byl také konečný výsledek.

Závěrem bych tento turnaj hodnotil velice kladně, protože konečně byla vidět velká dřina z tréninků, kde kluci opravdu poslední dva měsíce dostávají hodně zabrat a začíná to přinášet pomalu a jistě výsledky. Za tento odehraný turnaj mají kluci obrovskou pochvalu a také velké poděkování patří rodičům, které bylo slyšet z hlediště. Další turnaj máme 24. 2. v Žatci, tímto žádám rodiče, aby tento datum věnovali domácímu turnaji, protože bych tento turnaj chtěl odehrát v plné sestavě.

Sestava: Dany Cilc, Odstčil David, Neubaer Tomáš, Ondra Trachta (5+0), Tonda Škvaro (2+1), Šole Adam (1+2), Týř Filip (0+1), Týř Šimon (1+1), Kolárik Martin, Hoblík Zdeněk, Wágner Saša (1+2), Hotový Petr (1+0).

Trenér Aleš Linka   

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode