Turnaj hráčů s rodiči v poklidném tempu

10.05.2015 19:29

V sobotu 9. května byl odehrán již druhý přátelský turnaj GENERALI turnaj hráčů s rodiči. Tentokrát byl pod záštitou firmy GENERALI Michal Pivec, který se postaral o to, aby veškeré občerstvení bylo bez poplatku. Turnaj také finančně podpořilo město ŽATEC, které se aktivně podílí na činnosti našeho klubu. Oběma těmto subjektům patří velký dík a bez jejich podpory bychom se jen těžce dostávali na požadovanou úroveň.

Účastníci turnaje byli rozděleni do dvou skupin po čtyřech týmech. Ve skupině se po vzájemných zápasech určilo pořadí a turnaj následně pokračoval play-off až do stanovení celkového vítěze turnaje. Po celou dobu panovala dobrá nálada s pěknou úrovní předváděné hry. Turnaj ovládl tým pod vedením kapitána Martina Hnízdila, který zvítězil ve finále nad týmem vedeným kapitánem Miroslavem Škvarem 3:2.

Každý hráč byl na závěr turnaje oceněn medailí a k tomu každý tým obdržel pohár. Zároveň byli oceněni nemladší hráč Ondřej Volráb, nejzkušenější hráč Karel Galló, nejlepší hráč Ondřej Pigl, nejlepší nováček Radim Pernet a nejaktivnější hráč Dušan Volráb. Na závěr přišlo ocenění všech zúčastněných brankářů Jakub Zbořil, Martin Duda, Stanislav Žiga, Jan Kloboučník a Denis Ali za perfektní předváděné výkony po celou dobu turnaje a to zejména při konfrontaci s těmi nejzkušenějšími.

Vítězný tým ve složení Hnízdil, Zelinková, Paseka, Volráb O., Živčák M., Kuvík, Zelinka

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode