Trénování v dohlednu

01.05.2020 10:36

Zpřísněný stav se pomalu začíná uvolňovat. NSA vydala výkladové stanovisko.

Celkově pro sport se začíná blýskat na lepší časy. Proto v nejbližší době provedeme trenérskou schůzku, abychom mohli co nejdříve realizovat první redukované tréninky dle současných nařízení.

Vzhledem k příznivému vývoji nepříznivé situace se zvyšují procenta na uskutečnění plánovaných akcí. Prague Games proběhne na 40 % - zde hraje proti spousty atributů, hlavně z nařízení ostatních států.

Soustředění bude realizované pravděpodobně na 80 %, ale jak bylo řečeno, je zde spousty ALE.

V tuto chvíli jsou již platné přesuny mezi kategoriemi, což má za následek, že hráči ročníků 2003 přechází do družstva juniorů, hráči 2005 do dorostenců, hráči 2007 do starších žáků, hráči 2009 do mladších žáků a 2011 již patří k elévům.

V současné chvíli ještě nejsou stanoveni trenéři jednotlivých kategorií, návrhem stále zůstavají:
přípravka - Šůs, Gregor
elévové - Volráb, Vápeník ml.
mladší žáci - Naxera, Wágner
starší žáci - Votava
dorostenci - Ligda, Říha
junioři - Vápeník
muži - Vápeník, Votava

Jak se vyvíjí situace ohledně epidemie, tak se vyvíjí i situace okolo DIVIZE pro muže. Zde nastal zásadní zlom, protože muži mají možnost v příštím roce startovat v celostátní soutěži, konkrétně v DIVIZI A. V historii již Jazzmani jednou 4. ligu hráli, v té době to bylo ještě pojmenováno jinak a příští rok by mohlo jít o pokus o znovu udržení DIVIZE, která do Žatce po 22. letech fungování florbalu, PATŘÍ!!! Otázkou bude organizace a finanční zabezpečení, protože DIVIZE je dvojnásobně složitější a náročnější než region.

více https://twitter.com/sportagentura

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode