Trenérská příprava na sezónu 2021/2022

06.06.2021 13:48

Zatím co nejkratší sezóna klubu FbC skončila, vytváříme trenérský tým na příští ročník. Filosofie pojetí florbalu se neustále updatuje a náš klub chce aplikovat nejnovější trendy v této dynamické hře.

U kormidla přípravek bude pokračovat David Šůs se kterým vytvoří trenérskou dvojici nováček klubu Petr Lužný, který má bohaté zkušenosti s atletickou přípravou.

Tým elévů bude nově koučovat Kamil Gregor, který se po získání zkušeností a trenérské licence rozhodl vést právě družstvo elévů. Jako podporou mu bude Ondřej Wágner, který přechází z mladších žáků.

Do mladších žáků se posouvá Ing. Dušan Volráb, který si jako svého bodyho vybral Jindru Pytelku, který s ním skončil loňský ročník. Pro Dušana to bude velká výzva, protože přechází z trojkového na pětkový florbal.

Družstvo starších žáků ještě nemá plnohodnotného trenéra, protože Filip Naxera (který již družstvo trénoval) zatím o převzetí družstva váha. Jako dvojče je připraven David Milyan, který má bohaté zkušenosti s kondiční přípravou.

Dorostenci pro nadcházející ročník mají prozatím nejužší kádr z celého klubu a týmu se ujímá staronový trenér Martin Ligda. Asistentem pro něj může být jak Honza Říha, tak i Honza Vápeník, který je připraven trénovat i družstva žáků.

Tým juniorů se těší na své poslední florbalové roky v mládežnických kategoriích a jako ideální duo lodivodů jsou připravení Jan Vápeník a Oliver Živčák. Junioři dlouhodobě předvádí výtečné výsledky.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode