Tentokrát se hrál Vysoký jalovec pokaždé

31.03.2019 13:47

V sobotu 30. března bylo na programu předposlední kolo regionální ligy mladších žáků. Turnaj hostila Kadaň a mimo domácího celku se turnaje zúčastnili Žatec, Štětí a Ústí nad Labem.

Florbal Ústí Red 0:7 FbC Jazzmani Žatec (0:4)

Žatec byl k nepoznání a svou herní pohodu korunoval Antonín Škvaro prvním gólem, když mu nahrával Adam Šole. Mnoha divákům by se mohlo zdát Déjá vu, ale do konce prvního poločasu nebylo jiného střelce než Škvara a jiného nahravače než Šoleho. Žatec šel do kabin s luxusním náskokem čtyř branek a to díky jen dvou borcům z Šoleho lajny. V druhém poločase mohla konkurovat dvojice Matyáš Dvorský Ondřej Vojtěch, kteří pro změnu skórovali ve stejném gardu dvakrát. Nahrával Vojtěch a střílel Dvorský. Celou vynikající hru Jazzmanů pečetili Šole Škvaro, když první zmíněný našel Škvara, který si lehce poradil s domácím brankářem a stanovil skóre na 7:0 pro Žatec.

SK Štětí 1:4 FbC Jazzmani Žatec (0:3)

Žatecká pohoda pokračovala i v druhém zápase. Jazzmani se ujali vedení již po necelé minutě, kdy Škvaro uvolnil ke gólové situaci Šoleho a ten se nemýlil. Po pár sekundách se opět měnilo skóre, když Šimon Týř vybídl maličkatého Ondřeje Vojtěcha a ten svou šanci dokonale využil. Žatec po dvou minutách hry vedl 2:0 a opět mířil k vítězství. Až v závěru utkání se štěstím korigovalo Štětí a to na stav 4:1 pro Žatec.

FbC Jazzmani Žatec 3:2 FBC DDM Kati Kadaň (1:0)

Jazzmani našli svou pohodu a i v tomto utkání se po necelých pěti minutách ujali vedení, když známá dvojka Šole – Škvaro zasloužila o gól. Na hráčích bylo znát, že již mají v nohou dvě utkání a proto hra byla mnohem opatrnější. Žatec v zápase neustále vedl a zkušeně si došel pro vítězství. V obraně byl důležitým pilířem Saša Wágner, který nejenom skvěle bránil, ale dal také přesnou přihrávku na vítězný gól Šolemu. Velkou měrou se pod vítězství podepsali oba brankáři s tím, že Martin Fiedler nepustil za celý turnaj ani jeden gól a to se brankáři vždy střídali po prvním poločase.

Sestava: Cilc, Fiedler – Janoušek, Wágner (0+1), Dvorský (2+2), Jelínek – Škvaro (7+2), Šole (4+6), Kutnohorský – Týř (0+1), Vejvoda, Vojtěch (1+2)

Trenéři: Votava, Naxera

K tanci a poslechu hrála kapela FbC Jazzmani Žatec!

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode