Sympatický vstup do sezóny

03.10.2016 11:57

Sympatický vstup do nové sezóny 2016/2017 předvedl tým elévů Green. Družstvo bylo doplněno o dva hráče z přípravky ( Štěpán Herold, Denis Braun ) a dva soutěžní nováčky        ( Míša Chrzová, Kuba Fryč ). V tomto turnaji šlo hlavně o získání nových zkušeností a rozkoukání se v lize elévů.

První zápas proti týmu Florbal Chomutov se od samého začátku vyvíjel špatně. Již v páté minutě jsme prohrávali 1:3. Do přestávky jsme však srovnali na 3:3. Pomohlo nám k tomu i trestné střílení, které proměnil Štěpán Herold a následné nařízené trestné střílení na naší bránu, které náš brankář v pohodě chytil. Po týmové poradě o přestávce se tým nahecoval a strhla se divoká přestřelka, kdy útočnici pálili ze všech pozic a dovedli tým do úspěšného vítězství.

FbC Jazzmani Žatec Green    12 : 9               Florbal Chomutov

Následující utkání tým sehrál s Florbal Domeček Chomutov pěknou vyrovnanou bitvu, bohužel bez vítězství. V prvním poločase proti našemu týmu byla nařízena dvě trestná střílení a nutno podotknout, že gólman Patrik Hradec obě s přehledem vychytal. Po konci prvního poločasu stav 1:3. Druhou půli jsme začali aktivněji než soupeř, kdy jsme vstřelili dvě rychlé branky a skóre 3:3 vypadalo skvěle. Bohužel se projevila soupeřova zkušenost a opět nám výsledkově utekl.

FbC Jazzmani Žatec Green    5 : 8                 Florbal Domeček Chomutov

Poslední boj jsme svedli se svými kamarády z týmu Yellow. Naším úkolem bylo odejít z této bitvy se vztyčenou hlavou a bez nuly J To se nakonec podařilo a po bojovném výkonu tým Green podlehl s úsměvy na tvářích…

Vždyť jsme jeden tým…..  JAZZ                 JAZZ              JAZZMANI !!!

 

FbC Jazzmani Žatec Green    5 : 8                 FbC Jazzmani Žatec Yellow

Sestava: Hradec Patrik, Pernet Radim ( 2+4), Herold štěpán ( 8+2), Odenthal Petr ( 5+2 ), Vojtěch Ondřej, Fryč Jakub ( 0+1 ), Chrzová Michaela, Braun Denis ( 1+0 ), Fiedler Martin   ( 5+2 ).

Díky moc všem hráčům za aktivní a bojovný přístup během celého turnaje a samozřejmě rodičům za hlasité fandění.

Tento tým má velký potenciál se zlepšovat a věřím, že na následujících turnajích to bude vidět.

Trenér

Honza Galló 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode