Superliga v Lounech

15.09.2023 10:28

Klub FbC Jazzmani Žatec představuje Superligový zápas: Black Angels Praha vs. FBC Ostrava

Florbalový svět se chystá na vzrušující událost, kterou představuje superligový zápas mezi týmy Black Angels Praha a FBC Ostrava. Tento ohromující florbalový duel se uskuteční v sobotu 23. září 2023 od 18:00 hodin v Městské sportovní hale v Lounech, a je s hrdostí představován klubem FbC Jazzmani Žatec.

Tento zápas slibuje divákům nejen kvalitní sportovní podívanou, ale také atmosféru plnou napětí a vášně. Black Angels Praha, respektovaný tým české superligy, se postaví proti FBC Ostrava, které usiluje o své místo mezi nejlepšími florbalovými týmy. To slibuje závod plný akce, gólů a soutěžního ducha.

Klub FbC Jazzmani Žatec, který je znám pro svou lásku k florbalu a podporu sportu v regionu, zve všechny milovníky florbalu na tento jedinečný zápas. Chceme, aby naši fanoušci byli součástí této sportovní události a podpořili tým Florbal Louny - TJ Lokomotiva Louny, který bude hostit tento zápas.

Atmosféra v Městské sportovní hale bude elektrizující a fanoušci hrají klíčovou roli v tvoření této nezapomenutelné atmosféry. Pro všechny, kteří si chtějí užít sobotní večer plný florbalového vzrušení a soutěžního ducha, je tento zápas perfektní příležitostí.

Těšíme se na vás v Městské sportovní hale v Lounech v sobotu 23. září od 18:00 hodin. Přijďte a buďte součástí této florbalové události!

S florbalovým pozdravem

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode