Start sezóny pro přípravku v Ústí

16.10.2018 19:07

V sobotu 13.10. odstartovala zcela nová Žatecká přípravka Svou sezónu 2018/19 v Ústí nad Labem.

Na začátek sezóny nás čekaly týmy Podbořan, Ústí a Děčína. Na turnaj jsme odjeli s nejlepší možnou sestavou.

Do prvního utkání jsme nastoupili proti Mocným tuleňům z Podbořan. Zahajovací sestava Petr Karas, Ondřej Vorláb, Karel Havelka a v brance teprve 5-ti letá Klárka Wágnerová.

Makali jsme na 100%, ale nervozita po dlouhé přestávce a prázdninách byla znát. Trápila nás nepřesnost a důraz při střelbě. Druhá lajna držela krok. Matěj Dyrynk, Jonáš Gregor a Vojtěch Škrdle plnila pokyny trenérů a držela tempo hry. Ani třetí řada Filip Segeč, Daniel Kopecký a Šárka Bílková herně nezaostávali. Přes velkou snahu všech dětí jsme prohráli 3:5

Do dalšího zápasu jsme šli hned bez odpočinku a tým vydřel pěknou remízu 3:3 proti favorizovanému Ústí nad Labem. Na Děčín jsme si věřili. Byl to pěkný zápas, ale stále nás trápila koncovka. Podlehli jsme 3:6. Ve všech utkáních jsme soupeře střelecky převálcovali,

ale góly z toho nebyly. Je to škoda, vždy jsme sahali po vítězství, ale nevyšlo to. Nám to však nevadí, důležitá byla atmosféra a spokojenost dětí. Z hrou jsme byli spokojeni, ale máme ještě co pilovat. Máme takřka nový tým a zahajujeme novou éru přípravky. Vždy je to krok do neznáma.

Dva roky se tým buduje a pak restart a vše od začátku. Moc děkuji rodičům, kteří nás na turnaj doprovodili a povzbuzovali. Již omletá fráze, ale bez Vás by to nešlo :) Jste součástí našeho týmu.

Jediné zklamání pro mě osobně bylo, že jsme hráli čistý čas zápasu. Při žádném přerušení hry ani při vstřelené brance se nestopla časomíra. My byli připraveni s výsledkem něco udělat, soupeř se radoval a čas běžel. Škoda, děti ze 14 minut hrály tak 9 minut, zbytek byl prostě fuč :(. Tak by to nemělo být, jedeme takovou dálku na turnaj a hrou strávíme tak málo času.

27. 10. hrajeme doma, tak spoléháme na Vaši podporu z hlediště a na hřišti se o výhry popereme my.

Děkujeme, trenéři David Šůs, Kamil Gregor

asistent trenérů David Šůs ml.

 

Slovo předsedy: "Co je opravdu divné a pro trenéry dosti zahořklou ránou je fakt, že se hrálo na dvou hřištích současně a to bohužel jen s jednou časomírou, která se prostě a jednoduše nezastavovala. Super hrubý čas pro děti přípravek a mladších opravdu není vhodný a ideální. Bohužel turnaje rozhodují až v první řadě peníze a pořádající tým tímto způsobem ušetří nemalé částky. Bohužel florbalová unie již přestává fungovat."

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode