Starším žákům se tentokrát v Lounech dařilo

24.11.2019 21:23

V sobot 23.listopadu se odehrál v pořadí již pátý turnaj ústecko-liberecké ligy starších žáků ve florbale

Jazzmani tentokrát zajížděli do nedalekých Loun, kde nastoupili proti Chomutovu, Jirkovu a domácím Lounům.

FbC Jazzmani Žatec : TJ Lokomotiva Louny 2:5 (0:3,2:2)

Vstup do utkáni se Jazzmanůn nepovedl. Soupeř se ujal vedení již ve třetí minutě a netrvalo dlouho a své vedení i trochu se štěstím navýšil. Žatečtí si sice vypracovali nějaké šance na vstřelení branky, ale nebyli úspěšní a tak poslední slovo v první části zápasu měl opět soupeř.

Po přestávce se Jazzmanům podařilo konečně překonat obranu Loun a snížit na rozdíl jedné branky. Soupeř ale dokázal v zápětí odpovědět a v závěru zápasu i pojistit vítězství vstřelením páté brankou a zvítězit.

Branky : Šole, Škvaro

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Chomutov Domeček  10:5 (4:3,6:2)

Druhé utkání začalo podobně jako to první. Soupeř opět využil lepší vstup do zápasu a během dvou minut vedl už o dvě branky. Jazzmani ale vývoj zápasu otočili díky čtyřem úspěšným zásahům na které soupeř dokázal odpovědět a ž v závěru první části. Po pauze Předvedli Žatečtí nevídaný koncert a to když nastříleli soupeři dalších šest branek na které dokázali Chomutovští odpovědět až v závěru zápasu a jen korigovat výsledek.

Branky : 3 Šole, 3 Hotový, 2 Škvaro, Wágner, Milyán

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Jirkov 10:3 (0:5,1:3)

Tentokrát Jazzmanům vstup do zápasu vyšel na výbornou, když během minuty celkem dvakrát překonali soupeřovu obranu. Jirkov se ale nevzdal a dokázal díky chybám Žatecké obrany vyrovnat. Poslední slovo ale v první části zápasu měli opět Jazzmani a tak se šlo na přestávku s jednobrankovým náskokem. Po přestávce Jazzmani předvedli asi nejlepší výkon v této sezóně, když soupeře jednoznačně převálcovali a nastříleli mu dalších sedm branek a připsali si tak své druhé vítězství

Branky :  4 Škvaro 3 Milyán 2 Hotový, Kutnohorský

Sestava : Pintr, Odstrčl-Žitný, Týř, Janoušek Wágner (1+3),-Hotvý(5+5),Škvaro(7+4), Šole(4+0), Jelínk(0+1), Kutnohorský(1+2), Milyán(4+4),

Trenér: Martin Ligda

Hodnocení trenéra: Už v prvním zápase jsme předvedli dobrý výkon, bohužel na vítězství to nestačilo. Zbylé dva zápasy nám vyšli na výbornou a soupeře jsme jasně přehráli a konečně také si připsali nějaké to vítězství. Děkuji hráčům za předvedenou hru a přístup.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode