Starší žáci zajížděli do daleké Smržovky

19.03.2017 19:43

Ve Smržovce Starší žáci porazili Jablonec

V sobotu 18. Března se v daleké sportovní hale ve Smržovce odehrálo další kolo florbalové ligy starších žáků. Na Jazzmany čekali díky košovému systému a dosavadním výborným výsledkům velmi silní soupeři z Litvínova, Turnova a Jablonce.

FbC Jazzmani Žatec : SK Bivoj Litvínov 4:7 (0:3,4:4)

Vstup do utkání vyšel lépe hostům z Litvínova, kteří na nic nečekali a do Jazzmanů se pustili bez respektu a celou první část zápasu zaslouženě vyhráli rozdílem tří branek díky aktivní hře a efektivnějšímu zakončení. Druhá část přinesla velmi útočný a na branky bohatý florbal. Nejprve Jazzmani snížili na rozdíl dvou branek, ale Bivojáci opět dokázali potrestat několik chyb v obraně Žatce a přidali další úspěšné zásahy. Jazzmani ale díky své aktivní útočné hře dokázali aspoň snížit, ale na vyrovnání už nezbyl čas a ani síly. Litvínov tak zaslouženě zvítězil.

Branky: 2 Volráb, 2 Hrádek

FbC Jazzmani Žatec : TJ Turnov 3:5 (2:2,3:1)

Začátek zápasu opět vyšel lépe soupeři, který se jako první ujal vedení. Jazzmani ale dokázali na tuto branku celkem rychle odpovědět a připravit si i několik dalších šancí. Do vedení se ale opět dostali hosté díky nedůrazu žatecké obrany. V závěru první části dokázali Jazzmani jednu ze svých šancí využít a vyrovnat. Po přestávce byla hra velmi vyrovnaná a každý tým si vytvořit několik šancí, ale jen soupeř je dokázal využit a odskočit na rozdíl dvou branek. Jazzmani opět snížili na rozdíl jediné branky, ale závěr se jim nepovedl a pravidlo ,, nedáš dostaneš“ zafungovalo a Jazzmani si připsali ve velmi vyrovnaném zápase druhou porážku dne.

Branky : 2 Zelinka, Hrádek

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Jablonec 4:3 (2:1,2:2)

Tentokrát Jazzmanům konečně vyšel vstup do utkání a po dvanácti vteřinách zaskočili obranu soupeře a ujali se vedení. Netrvalo dlouho a Jablonci se podařilo vyrovnat, ale Jazzmani měli schovanou ještě jednu úspěšnou trefu díky dorážce v prostoru před soupeřovou bránou a znovu odskočili do vedení. Po přestávce obě mužstva předváděla velmi pěkný útočný kombinační florbal, kdy nejdřív soupeř vyrovnal a v zápětí se i ujal vedení. Jazzmani ale také své šance dokázali využít a nejprve vyrovnat a v závěru se opět dostat do vedení, díky přesilové hře, kterou dokázali využít a výsledek si už pohlídat.

Branky : Zelinka, Hanzlík Hrádek, Volráb

Hodnocení trenéra: V prvním zápase se nám nepovedl úvod proti Litvínovu, kdy soupeř utekl na rozdíl tří branek, ale pak už jsme byli velmi rovnocenní soupeři a zbylé dva zápasy byli velmi vyrovnané. V obou zápasech mohli zvítězit oba týmy, proti Turnovu se nám to nepovedlo, udělali jsme víc chyb a soupeř nás trestal a to jsme ho podle zápisu i přestříleli o pět střel. Proti Jablonci to byl podobný zápas akorát s tím rozdílem, že jsme lépe bránili a hráli více týmově. Proto jsme i zvítězili

Sestava: Kloboučník, Ali –Hotěk, Karas, Enders, Pšenička(0+1) - Zelinka(3+0), Říha(0+1), Škvarová(0+1),Volráb(3+3), Hrádek(4+1), Hanzlík(1+0), Milyan

Trenér: Martin Ligda

Vedoucí družstva : Dušan Volráb

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode