Starší žáci zahájili sezónu úspěšně

29.09.2015 20:58

Netradičně v pondělí 28. září vstoupili do nového ročníku starší žáci florbalového klubu FbC Jazzmani Žatec. Stává se již pravidlem, že čím dál tím více turnajů se odehrává v královském městě Žatec a to i přes fakt, že v tomto městě doposud není žádná opravdu vyhovující hala se zázemím pro větší sportovní akce.

Na domácí Jazzmany čekali tři soupeři, Louny, Podbořany a Chomutov. V prvním utkání narazili na nováčka z Loun a byl to téměř ideální soupeř na zahájení sezóny, protože podle papírových předpokladů budou Louny patřit do spodní části tabulky a to žateckému týmu mohlo vyhovovat. Zápas byl ze začátku plný nepřesností, ale lépe se s tím dokázal vypořádat právě domácí tým. I když hosté po první půli vedli, domácímu týmu se jednu sekundu před koncem utkání podařil obrat a zisk prvních tří bodů. FbC Jazzmani Žatec 4:3 TJ Lokomotiva Louny.

Ve druhém utkání čekal na domácí hráče tým TJ Mocní Tuleni Podbořany. Podbořany v zápase předváděli líbiví florbal a zaslouženě vyhráli. Žatečtí hráči se nedostávali moc do brankových příležitostí a proto výsledek utkání TJ Mocní Tuleni Podbořany 6:2 FbC Jazzmani Žatec. V závěrečném zápase a to v pomyslném utkání o bronzovou medaili nastoupil proti domácím tým z Chomutova. Jazzmani opět stejně jako v prvním utkání proti Lounům po půlce zápasu prohrávali, ale nakonec brali tři body. Žatec postupem času přebíral iniciativu v utkání což kořenilo v důležité rozhodující branky. V závěrečné třetině dominoval jen domácí tým a zaslouženě vyhrál 6:5.

Sestava: Duda 0+1, Kloboučník – Hotěk 1+1, Kolář 3+0, Živčák – Dyrynk, Dvorský 3+2, Lukáš 2+1, Zelinka 3+2, Pšenička

Příští turnaj hrají starší žáci v Málkově 11. 10. od 09:00 proti florbal Ústí C

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode