Starší žáci z Teplic dvě vítězství

26.03.2018 19:39

V sobotu 24. března pokračovala florbalová soutěž Ústecko-Liberecké ligy st. Žáků.

Žatečtí florbalisté tentokrát zajížděli do nedalekých Teplic, kde změřili své síly s týmy z druhého nejvyššího koše soutěže.

FbC Jazzmani Žatec : DDM Dynamo Teplice 3:8 (1:2,2:6)

Úvod zápasu vyšel lépe soupeř, který se dostal do vedení. Jazzmani dokázali na vstřelený gól odpovědět, ale v závěru první části zápasu se opět Tepličtí prosadili a na přestávku šli s jednobrankovým náskokem. Druhé dějství se Jazzmanům vůbec nepovedlo. Soupeř byl mnohem aktivnější a trestal velké chyby v žatecké obraně a během čtyř minut dokázal nasázet Jazzmanům čtyři branky a bylo po zápase.

Branky: Hotěk, Volráb, Říha

FbC Jazzmani Žatec : SK Bivoj Lítvínov 6:2 (3:0,3:2)

V druhém utkání čekal na Jazzmany soupeř z Litvínova.

Tentokrát to byl úplně jiný tým Žatce, který diktoval tempo první půle zápasu a jednoznačně svého soupeře přehrával. Díky své aktivní hře Jazzmani do přestávky celkem třikrát překonali Litvínovského brankáře. Po přestávce soupeř zvýšil svojí aktivní hru a dokázal i snížit, ale na každou branku Jazzmani vždy dokázali rychle odpovědět a i v samotném závěru zápasu, kdy hráli oslabení dokonce dvakrát skórovat a zaslouženě zvítězit.

.

Branky: 4 Kuvík, 2 Volráb

FbC Jazzmani Žatec: FBC DDM Kati Kadaň 7:5  (3:2,4:3)

Vstup do zápasu opět vyšel Jazzmanům skvěle. Po první minutě zápasu to bylo už 2:0 pro Žatec a netrvalo dlouho a Jazzmani přidali další trefu. Soupeř ale zbraně nesložil a díky zaváhaní Žatecké obrany dokázal snížit i trochu se štěstím na rozdíl jedné branky. Druhá část zápasu přinesla velmi útočný florbal z obou stran. A tak tři minuty před koncem zápasu byl stav nerozhodný 5:5. Jazzmani ale závěr zvládli výborně, když dokázali vstřelit ještě dvě branky a připsat si další vítězství.

Branky :4 kuvík, Volráb, Škvaro, Říha

Sestava :Dyrynk - Enders, Hotěk(1+0), Karas(0+1), Hnízdil, Kuvík(8+2), Volráb(4+3), Říha(2+2), Milyán(0+1),  Halíř, Škvaro(1+0), Hrnčiřík, Merkl

Trenér: Martin Ligda
Vedoucí družstva : Jan Vápeník

Hodnocení trenéra : Na turnaj jsme jeli bez čtyř hráčů, kteří nám chyběli, především oba brankáři, tak že jsem museli dát hráče z pole do brány. Nebylo to jednoduché, ale kluci to kromě prvního zápasu zvládli dobře. Čeká nás poslední turnaj v této sezóně a doufám, že budeme do té doby kompletní a v plné síle abychom ho vyhráli a tím zakončili naši velmi úspěšnou sezónu.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode