Starší žáci z Lovosic nedovezli ani bod

10.12.2019 19:02

V neděli 8.prosince se odehrál v pořadí již šestý turnaj ústecko-liberecké ligy starších žáků ve florbale

Jazzmani tentokrát zajížděli do Lovosic, kde se utkali s Jirkovem, Louny a domácími Lovosicemi

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Jirkov 5:6 (2:2,3:4)

Utkání začalo lépe pro soupeře, který se díky dvěma brankám  ujal vedení. Jazzmani ale do konce první půle zlepšili svůj pohyb na hříšti a i díky tomu dokázali vyrovnat. Po přestávce  se do vedení opět dostal soupeř, ale tentokrát to byli Jazzmani, kteří přidali dvě rychlé branky a otočili vývoj zápasu. Jirkov ale zbraně nesložil a i díky několika chybám žatecké obrany dokázal výsledek třemi brankami otočit. V závěru se Ještě Jazzmanům podařilo snížit na rozdíl jediné branky, ale na vyrovnání čas už nezbyl.

Branky :2Hotový, Šole, Škvaro, Milyán

FbC Jazzmani Žatec : ASK Lovosice-LFP 1:3 (0:0,1:3)

V první části zápasu branka nepadle i když více ze hry měli Jazzmani, kteří si vytvořili několik šanci, ale nedokázali je proměnit. Po přestávce uteklo šest vteřin ze hry a soupeř se hned z první velké šance dostal do vedení.  Jazzmanům se naskytla výhoda v podobě přesilové hry, ale díky špatné rozehrávce a nesoustředěnosti si svůj náskok navýšil opět soupeř. Jazzmani se branky nakonec dočkali díky důrazu před soupeřovo bránou a vypadalo to, že přijde i vyrovnání. Bohužel se tak nestalo, protože Jazzamni díky své nedisciplinovanosti nabídli soupeři dvě přesilové hry, ve kterých soupeř opět navýšil svůj náskok a na vyrovnání už nesbily síly ani čas.

 Branky : Kutnohorský

FbC Jazzmani Žatec : TJ Lokomotiva Louny 3:7 (0:5,3:2)

Tentokrát Jazzmanům nevyšla vůbec první půle zápasu. Soupeř byl ve všem lepší a zaslouženě jí vyhrál o pět branek. Vstup do druhé části ale vyšel lépe Žateckým florbalistům, když hned v prvních dvou minutách dali dvě branky. Ale soupeř si drama nepřipouštěl a taky dokázal vcelku rychle odpovědět. Jazzmani pak chvílemi soupeře i přehrávali, ale dokázali z toho vytěžit jen jednu další branku, na kterou soupeř opět odpověděl a zaslouženě zvítězil.

Branky :  Wágner, Šole, Škvaro

Sestava : Pintr, Odstrčl-Žitný(0+1), Týř(0+1), Janoušek Wágner (1+2),-Hotvý(2+1),Škvaro(2+3), Šole(2+0), Jelínk, Kutnohorský(1+0), Milyán(1+0),

Trenér: Martin Ligda

Hodnocení trenéra: První dva zápasy byli vyrovnané a měli jsem je oba vyhrát, ale udělali jsem více chyb v obraně a v rozehrávce a díky tomu jsem dostali laciné branky. Ve třetím zápase nás soupeř jednoznačně přehrál v první půli a až ve druhé jsme hráli to co umíme.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode