Starší žáci vezou z Liberce dvě výhry

17.12.2017 19:04

V sobotu 16. Prosince se uskutečnil poslední turnaj Ústecko-Liberecké ligy starších žáků v tomto roce. Tentokrát se vše odehrálo až v dalekém Liberci, kde naším soupeřem byli Teplice, Liberec a Kadaň.

FbC Jazzmani Žatec : FBC DDM Kati Kadaň 4:2 (2:0,2:2)

V předešlém kole nás tento soupeř doma porazil, a tak bylo Kadani co vracet. Úvod zápasu vyšel lépe Žateckým, kteří se po dvou minutách hry ujali vedení. Soupeř si také vytvořil několik šancí, ale nedokázal se střelecky prosadit, a tak tři minuty před přestávku Jazzmani navýšili svůj náskok. Po přestávce obě mužstva začala hrát velmi aktivně což přineslo řadu šancí na obou stranách. Soupeři se nejdřív podařilo snížit, ale Jazzmani dokázali odpovědět hned dvakrát. Až v závěru si vzala slovo opět Kadaň a upravila tak na konečných 4:2 pro Žatec.

Branky : 2 Kuvík, Říha, Dyrynk

FbC Jazzmani Žatec : FBC Panthers Liberec 6:5 (2:1,4:4)

První půle zápasu přinesla více ze hry Jazzmanům, kteří dokázali překonat hned dvakrát soupeřovo brankáře a nevyužili řadu šancí. Liberečtí se prosadili až v závěru a na přestávku šli Jazzmani jen s jednobrankovým náskokem. Ve druhé části se strhla branková přestřelka a zápas se musel přihlížejícím divákům líbit. Hned po přestávce Liberečtí dokázali vyrovnat. Jazzmani se ale dokázali opět dostat do vedení které jim, ale nevydrželo dlouho a soupeř opět vyrovnal. Jazzmanům se pak podařilo během jedné minuty nastřílet soupeři neuvěřitelné tři branky a zdálo se, že už je rozhodnuto. Liberečtí zbraně nesložili a v závěru zápasu odvolali brankáře a dokázali díky početní výhodě i trochu se štěstím vstřelit ještě další dvě branky, ale vyrovnat se jim už nepodařilo, a tak Žatečtí florbalisté si připsali další vítězství.

Branky :2 Kuvík, 2 Volráb, Říha, Milyán

FbC Jazzmani Žatec : DDM Dynamo Teplice 4:7 (4:4,0:3)

Vítězství nad Teplicemi by pro Jazzmani znamenal postup do prvního koše. Hrálo se tedy o hodně. Jazzmani se ujali vedení hned v první minutě, ale soupeř, který vyznává velmi rychlý a kombinační florbal dokázal bleskově odpovědět. Obě mužstva do přestávky přidala další tři branky a o tom kdo postoupí do vyššího koše měla rozhodnout poslední půle zápasu. Ta vyšla jednoznačně lépe soupeři, který byl po celý zbytek zápasu lepší a potrestal nedůraz Žatecké obrany a chyby v rozehrávce třemi úspěšnými zásahy a zaslouženě zvítězil.

Branky :2 Kuvík,  Volráb, Říha,

Sestava : Kloboučník, Ali(0+1),- Enders, Vpeník, Karas, Hnízdil(0+1), Kuvík(6+2), Volráb(3+3), Říha(3+2)Hanzlík, Dyrynk(1+0), Milyán)(1+1)

Trenér a vedoucí družstva: Martin Ligda

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode