Starší žáci v Chomutově dvakrát vítězně

16.04.2017 11:57

V sobotu 15. Dubna se ve městské sportovní hale v Chomutově odehrálo poslední kolo florbalové ligy starších žáků. Košový systém tentokrát nabídl Jazzmanům velmi silné a kvalitní soupeře z Turnova, Teplic a Chomutova.

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Teplice 4:3 (0:3,4:0)

Oba týmy si v průběhu první části vytvářeli několik šancí, ale jako první ji dokázal využít soupeř a dostal se dovední. Netrvalo dlouho a díky svému efektivnímu využití a nedůrazu Žatecké obrany přidali Tepličtí do konce první části další dvě branky a na přestávku šli s náskokem v podobě tří branek. Druhá část zápasu ale patřila Jazzmanům, kteří předvedli výborný vstup do druhé části zápasu a během prvních tří minut nasázeli soupeři čtyři branky na které Tepličtí už nedokázali odpovědět. Jazzmani tak předvedli nevídaný obrat a připsali si první vítězství tohoto dne.

Branky: 2 Zelinka, Pšenička, Říha

FbC Jazzmani Žatec : TJ Turnov 6:1 (3:1,3:0)

Druhé utkání vyšlo od samého začátku lépe Jazzmanům, kteří dokázali vstřelit první branku a svůj náskok hned navýšit. Soupeř sice dokázal snížit, ale v závěru první části Jazzmani svůj náskok opět navýšili. Po přestávce si Turnovští dokázali vytvořit herní převahu, ale skvěle hrající obrana v čele s brankářem soupeři nic nedovolila a tak otěže v zápase přebrali opět Jazzmani, kteří přidali další tři trefy a soupeře jednoznačně přehráli.

Branky : 2 Volráb, Kuvík, Hrádek Zelinka, Říha

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Chomutov 1:3 (0:2,1:1)

Poslední zápas této sezony se odehrál proti jednomu z nejlepší týmu soutěže.

Utkání začalo z obou stran opatrně a ani jeden tým si nedokázal vytvořit mnoho šancí.

Jako první se do vedení dostal soupeř, když dokázal využít špatné pokrytí hráčů Žatecké obrany. I nadále byla hra velmi vyrovnaný a až v samotném závěru první části Chomutovští dokázali odskočit na rozdíl dvou branek. Po přestávce si Jazzmani dokázali vytvořit více šancí než soupeř, ale Chomutovská obrana hrála skvěle. Jazzmani se dokázali prosadit až necelou minutu před koncem zápasu. V závěru se Žatečtí snažili ještě vyrovnat, ale soupeř hned první rozehrávku dokázal zachytit a potrestat v podobě branky.

Branky : Pšenička

Hodnocení trenéra: V prvním utkání nám soupeř utekl na rozdíl tří branek a dokázali jsme zápas ještě otočit v náš prospěch což je super. V druhém zápase jsme vrátili Turnovu porážku a celkem jednoznačně jsme je přehráli. A v posledním proti Chomutovu rozhodlo o výsledku to, že jsme dvě branky dostali vždy v závěru třetiny, jinak hráči předvedli velmi kvalitní výkon po celý turnaj.

Děkuji hráčům za předvedenou hru. Myslím, že po celou sezonu jsme předváděli velmi kvalitní florbal, který se musel líbit a bavit jak hráče, tak diváky.

Sestava: Kloboučník, Ali –Hotěk, Karas, Enders, Pšenička,(2+1) Dyrynk - Zelinka(3+3), Říha(2+2),Kuvík(1+0), Volráb(2+0), Hrádek(2+1), Hanzlík, Škvarová(0+1), Milyan

Trenér: Martin Ligda

Asistent Trenéra : Dušan Volráb

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode