Starší žáci v České Lípě bodovali. Tým doplněný o dva mladší žáky

22.03.2015 11:32

Starší žáci splnili cíl 

V sobotu 21. března bylo na pořadu dne předposlední kolo přeboru starších žáků. FbC Jazzmani Žatec tentokrát zajížděli do města ze 13. století České Lípy. Žatecké hráče přivítala moderní sportovní hala, která by klidně mohla stát v Žatci, protože splňuje přesně kritéria pro moderní a populární florbal. 

Česká Lípa B 5:3 FbC Jazzmani Žatec 

Jazzmani po téměř dvouhodinové cestě nejdříve změřili síly z domácí Českou Lípou B. Nejspíš vlivem časného vstávání a nestandardně dlouhým cestováním se Jazzmani vůbec nemohli dostat do utkání. Domácí tým v plné síle, i když mnohdy hodně nepřesnou hrou, postupně žatecké přehrával. Jazzmani se vůbec nemohli dostat do zakončení a to rozhodlo. Zajímavým faktem v utkání byl počet střel. Domácí tým vystřelil 26 střel oproti jazzmanských 7. střelám. Z těchto pár střel padly tři branky, což je téměř 50% úspěšnost.

FBC Liberec B 2:3 FbC Jazzmani Žatec

Ve druhém zápase čelil rozjetým jazzmanům FBC Liberec B. 6. členný sbor z Liberce úspěšně odolávat žateckým výpadům téměř celé utkání. Jazzmani měli po celou dobu utkání svého soupeře na lopatkách. Domácí brankář byl ale proti vyššímu rozdílu ve skóre, což dokázal i při nájezdu Alexe Michala, kterého takřka vymazal. Liberečtí hráči se hodně snažili a prohra o jediný gól je pro ně obrovským úspěchem, protože hra tomu tak nenasvědčovala. Sestava: Duda, Žiga – Pigl 2+0, Kohout, Milyan, Michal – Zelinka 1+0, Hanuš 1+3, Sarič 1+0 – Kuvík, Kolář 1+0, Fajt 0+1 Trenér: Ing. Tomáš Votava "Dnes jsme měli na to brát 6 bodů, ale skutečnost je jiná. Domácí Česká Lípa byla k poražení ale mi to nedokázali. V celku jsem ale spokojený, protože jsme do České Lípy jeli pro tři body."

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode