Starší žáci Teplicích porazili Jablonec

19.11.2017 20:02

V sobotu 18.Října se uskutečnil čtvrtý turnaj Ústecko-Liberecké ligy starších žáků. Tentokrát se konal v městské sportovní hala v Teplicích. Žatečtí florbalisté zde změřili své síly s Libercem, Jabloncem a Teplicemi

 FbC Jazzmani Žatec : Florbal Jablonec 2:1 (2:1,0:0)

Ú vod utkání byl z obou stran opatrný a obě mužstva se spíš soustředila na obrannou činnost.

Jako první se dostali do vedení Jazzmani. Netrvalo dlouho a soupeř srovnal díky dobře zahrané standartní situaci. Jazzmani do přestávky ale ještě dokázali znova překonat Jabloneckou obranu díky samostatné akci Kuvíka a ujmout se tak vedení v zápasu.

Po přestávce si obě mužstva vytvořila řadu šancí, ale na obou stranách dominovali oba brankáři. Jazzmani si tak připsali další vítězství v druhém koši.

Branky : Kuvík,  Volráb, 

 

FbC Jazzmani Žatec : DDM Dynamo Teplice 4:5 (3:3,1:2)

V druhém zápase dne Jezzmani změřili své síly s Teplicemi, které jim na předchozím turnaji nasázeli třináct branek a jednoznačně Žatec porazili.

Vstup do utkání opět lépe vyšel hostům jako v předešlém zápase a během prvních tří minut Tepličtí překonali dvakrát Žateckou obranu. Jazzmani ale dokázali na obě branky celkem rychle odpovědět a utkání začalo mít velmi zajímavý průběh. Do přestávky ještě oba týmy přidali jednu branku, a tak se šlo do druhé části zápasu za nerozhodného stavu.

Začátek druhé části vyšel opět lépe soupeři, který potrestal nedůraz Žatecké obrany a dostal se do vedení.  Jazzmani si vytvořili několik slibných šancí, ale nedokázali překonat obranu soupeře. V závěru zápasu přidali obě mužstva ještě po jedné brance, a tak Tepličtí i na podruhé Jazzmany porazili.

Branky :Hotěk, Dyrynk, Volráb, Kuvík

 

FbC Jazzmani Žatec : FBC Liberec B  2:4   (0:0,2:4)

V posledním zápase na nás čekal tým který sestoupil z prvního koše. Tak že se dalo čekat velmi kvalitní utkání.

Průběh první části, ale byl z obou stran dost opatrný a oba týmy se soustředila především na defenzívu. V druhé části zápasu už začali padat branky. Jako první se po krásné kombinaci prosadil Žatec. Hned ale po vhazování se soupeř prosadil střelou z dálky a bylo srovnáno.

Obě mužstva si pak začala vytvářet více brankový příležitostí, ale oba brankáři chytaly výborně.  O vítězství zápasu rozhodla tří minutová nekoncentrovanost Jazzmanů, během které soupeř vstřelil tři branky a bylo po zápase. V závěru si sice slovo vzali opět Jazzmani a snížili na rozdíl dvou branek, ale na obrat zápasu už nebyl čas.

Branky : Kuvík, Říha

 

Hodnocení trenéra : První dva zápasy kluci odmakali, tak že jsem spokojen. Poslední zápase si ale myslím že jsme měli vyhrát. Soupeř nebyl lepší a prohráli jsem si to sami, díky třem minutám, které kluci neodmakali. Do příštích zápasů se musíme poučit z těchto chyb. Pochválil bych oba brankáře za předvedený výkon.

Sestava : Kloboučník, Ali,- Enders, Vpeník, Hotěk(1+1),Karas(0+1), Hnízdil(0+1) Kuvík(3+1), Volráb(2+1), Říha (1+1),Hanzlík, Škvaro, Karas, Dyrynk(1+0), Milyán

Trenér: Martin Ligda

Vedoucí družstva : Jan Vápeník

 

 

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode