Starší žáci se vrací mezi elitu soutěže

19.02.2018 11:46

Doma neporaženi

V sobotu 17. února pokračovala florbalová soutěž Ústecko-Liberecké ligy st. Žáků.

Žatečtí hráči tentokrát hráli na domácí palubovce v hale zemědělské školy a nacházeli se ve druhém výkonnostním koši. Turnaj jim vyšel na výbornou, když skončili na prvním místě a vrací se zpět mezi elitu do prvního koše.

FbC Jazzmani Žatec : DDM Dynamo Teplice 4:4 (2:1,2:3)

Hned na úvod čekal na Jazzmany nejsilnější soupeř dne. Který je pravidelným účastníkem prvního koše.

Jako první se ujal vedení soupeř ve druhé minutě zápasu, ale domácí po další minutě hry dokázali vyrovnat a v závěru první půle se díky herní převaze ujali vedení.

Vstup do druhého dějství vyšel lépe domácím, kteří přidali další dvě branky a zdálo se že je už rozhodnuto. Osudné byly pro Jazzmany poslední tři minuty zápasu, kdy soupeř dokázal i trochu se štěstím vstřelit tři branky a zápas tak skončil nerozhodně.

Branky:2 Kuvík, 2 Volráb

FbC Jazzmani Žatec : SK Bivoj Litvínov 7:4 (1:1,6:3)

Druhý zápas byl pro nás velkou neznámou. Proti Litvínovu jsme nastoupili tuto sezónu teprve poprvé.

První část zápasu probíhala především na obou stranách spíše v obranném duchu a každý tým se dokázal jednou prosadit. Po přestávce se během patnácti vteřin prosadili Jazzmani, ale soupeři stačilo dvě minuty na to, aby vývoj zápasu otočil ve svůj prospěch. Domácí hlavy nesložily a byli to tentokrát oni, kdo dvěmi brankami dokázali výsledek otočit. Litvínovu se ale podařilo ještě jednou vyrovnat. V závěru zápasu už přidávali branky pouze domácí.  Celkem třikrát se jim podařilo ještě překonat soupeřovo brankáře a připsat si tak velmi důležité vítězství. 

Branky:3 Volráb, 2 Kuvík, Dyrynk, Říha

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Chomutov 5:3  (3:2,2:1)

V posledním zápase dne změřili domácí své síly s rivalem z Chomutova.

Zápas se odehrál ve velkém tempu. První půli zápasu vyhráli Jazzmani, kterým se podařilo vstřelit o jednu branku více než soupeř. Po přestávce, Žatečtí díky své kombinační hře přidali další dvě trefy a dostali se tak až na tříbrankový rozdíl, na který soupeř dokázal odpovědět až v závěru zápasu, ale o vítězství se Jazzmani připravit už nenechali.

Branky : 3 Volráb, Hotěk, Říha

Sestava :Ali,Kloboučník- Enders, Hotěk(1+0), Karas, Vpeník(0+1), Hnízdil(0+1), Kuvík(4+5), Volráb(8+2), Říha(2+3), Hanzlík(0+1),  Dyrynk(1+0), Škvaro, Hrnčiřík, Šedivý


Trenér: Martin Ligda
Vedoucí výpravy: Jan Vápeník

Hodnocení trenéra : Všechna tři utkání nebyla vůbec jednoduchá, ale zvládli jsme je. Jen mě mrzí zápas s Teplicemi, který nám až v samotném závěru nevyšel.  Uvidíme, jak kluci zahrají v prvním koši. Doufám, že budeme v kompletní sestavě a opět ty nejlepší celky potrápíme.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba www stránek zdarmaWebnode