Starší žáci mezi nejlepšími bez vítězství

28.01.2018 20:50

V sobotu 27. Ledna pokračovala florbalová soutěž Ústecko-Liberecké ligy st. Žáků.

Žatečtí hráči se díky minulému úspěchu udrželi v prvním koši a tak na ně opět čekalo měření síl s těmi nejlepšími.

Bohužel, tentokrát se museli obejít bez čtyř hráčů základní sestavy, které skolila nemoc.

FbC Jazzmani Žatec : 1.FBC DDM Děčín 0:7 (0:4,0:3)

Soupeř byl od začátku lepší a po celou první část zápasu si vytvářel herní převahu, kterou dokázal zužitkovat ve svůj prospěch v podobě čtyř branek. Po přestávce Děčín pokračoval v herní převaze a přidal další tři úspěšné zásahy do Žatecké sítě a zaslouženě zvítězil

FbC Jazzmani Žatec : FBC Liberec 0:6 (0:4,0:2)

Druhý zápas byl jako v předešlém týdnu proti nejlepšímu týmu celé soutěže.

Liberec opět předvedl svojí sílů a herní převahu a po zásluze šel na přestávku s náskokem čtyř branek.  Po přestávce se hra vyrovnala a i Jazzmani si vytvořili pár šancí, ale byl to soupeř, který zvýšil svůj náskok v podobě dvou branek a zaslouženě vyhrál.

FbC Jazzmani Žatec : FBC Česká Lípa 5:7  (2:5,3:2)

Vstup do zápasu vyšel tentokrát Jazzmanům, kteří během prvních dvou minut doslova soupeře zaskočili a vstřelili dvě branky. Bohužel, pak se projevila soupeřovo herní vyzrálost, který do konce první půle dokázal potrestat chyby v žatecké obraně o výsledek otočit ve svůj prospěch. Vstup do druhé části zápasu ale opět vyšel lépe Jazzmanům, kterým se opět povedlo vstřelit dvě branky po sobě a tím opět zaskočit zkušeného soupeře. Lípa ale opět byla aktivnější a opět dokázala vstřelit branku, na kterou Jazzmani dokázali ještě znova odpovědět. V závěru ale žatečtí florbalisté udělali velkou chybu při rozehrávce a soupeř opět odskočil na rozdíl dvou branek a výsledek už si pohlídal.

Branky : 2 Kuvík, 2 Hanzlík, Volráb

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Ústí 2:3 (1:2,1:1)

Poslední zápas měl rozhodnout o setrvání Jazzmanů v prvním koši

Zápas byl od začátku vyrovnaný a jako první se dostali do vedení Jazzmaní, kteří potrestali špatné střídání soupeře. Ústí ale dokázalo vyrovnat a v závěru využít i trestné střílení, které bylo nařízeno za faul na ústeckého útočníka.

Po přestávce se na obou týmech začala projevovat už únava a řada nepřesností. Jazzmanům se nakonec podařilo vyrovnat díky výhodě přesilové hry, ale třicet vteřin před koncem zápasu soupeř dokázal potrestat chybu v obraném pásmu Žatce a trochu i se štěstím zvítězil.

Branky :  Volráb, Hanzlík

Sestava :Ali,- Enders, Hotěk, Vpeník, Hnízdil(0+1), Kuvík(2+0), Volráb(2+0), Hanzlík(3+1),  Dyrynk(0+2), Halíř(0+1), Hrnčiřík, Škvaro(0+1)

Trenér: Martin Ligda
Vedoucí družstva : Jan Vápeník

Hodnocení trenéra :  První dva zápasy byly velmi podobné a soupeř byl velmi kvalitní a zasloužené vyhrál. Zbylé dva zápasy byly vyrovnané a o prohrách rozhodli naše chyby. Je škoda, že nám onemocnělo tolik hráčů a jejich absence byla na naší hře znát. Věřím, že z prvního koše si kluci odnesou řadu zkušeností, které uplatní v dalších zápasech.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode