Starší žáci mají dvě výhry

01.10.2016 21:59

V sobotu 1. října zahájili starší žáci svojí letošní florbalovou sezónu. Hned na úvod sezóny na ně čekaly týmy z Chomutova, Liberce a České Lípy.

FbC Jazzmani Žatec 7:2 Florbal Domeček Chomutov (2:0)

Žatečtí hráči příjemně připraveni na soupeře se ujali vedení již po necelých dvou minutách, když úvodní branku letošního roku dal Jan Volráb. Jazzmanům se podařilo ještě do konce prvního poločasu navýšit skóre a do poločasové přestávky se šlo za velice příznivého výsledku. Ve druhém dějství Žatec přidal na agresivitě, což se odrazilo i na výsledku utkání, když Jazzmani jasně přehráli Chomutov 7:2.

FBC JOPA Česká Lípa 2:6 FbC Jazzmani Žatec (1:3)

Ani ve druhém utkání Jazzmani nepoznali přemožitele. Tentokrát Česká Lípa nebyla kvalitně připravena na zápas, což dokazoval pohled na jejich střídačku, kde měli pouze 3 hráče na střídání. Pro žatecké hráče to bylo podobné utkání jako to předchozí s tím rozdílem, že tentokrát vstřelili o jednu branku méně. Hattrickem se předvedl žatecký kapitán Tomáš Zelinka. Žatecká hra byla kompaktní, plná líbivých herních prvků, ale mnohdy chyběla kombinace, která by byla zárukou vyššího rozdílu ve skóre, jelikož soupeř v této činnosti značně zaostával.

FbC Jazzmani Žatec 4:10 FBC Liberec B (0:4)

V závěrečném utkání dne Jazzmany dostihla únava. Výborně pozičně hrající Liberec dokázal nedůslednosti domácích hráčů využít a snadno se dostal hned v úvodu utkání do vedení. Tentokrát Jazzmany nepodržel ani jeden brankář a tím byl osud tohoto utkání zpečetěn. Žatec nebyl tolik aktivní jako v předchozích utkání a zaslouženě prohrál s dobře hrajícím Libercem.

Sestava: Ali, Kloboučník – Hotěk, Enders, Karas, Milyan – Pšenička (0+1), Zelinka (6+2), Dvorský (4+5) – Volráb (4+1), Říha (1+3), Škvarová, Kuvík (1+2)

Trenér: Dušan Volráb

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode