Starší žáci hráli

27.11.2015 10:49

Jedním z dalších turnajů starších žáků se odehrál minulou sobotu v Mostě. Na turnaj cestoval téměř kompletní kádr jako obvykle namixovaný i hráči kategorie mladších.

Na minulém turnaji jsme v utkáních dotahovali nepříznivé skóre (0:3 a 0:4), nutno podotknout, že v obou utkáních úspěšně. Toho jsme se chtěli na tomto turnaji vyvarovat.

V prvním zápase proti velmi dobře hrajícímu domácímu celku dostal v brance přednost Kloboučník. Ale ne jenom on ale celý tým konečně vyslyšel přání trenéra a od úvodu se prezentoval aktivní a agresivní hrou. Na soupeře jsme doslova vletěli a už ve 4  minutě vedli 2:0. Do konce první půle jsme přidali ještě jeden gól a předvedenému výkonu nebylo skoro co vyčíst. Soupeř neměl mnoho šancí. Druhá půle začala rozpačitě a téměř vlastním gólem v přesilovce. Výborný výkon brankaře tým opět nastartoval a výsledkem bylo před zápasem možná trochu nečekané o to příjemnější vítězství. Dařila se rozehrávka i střelba a zaslouženě jsme vyhráli.

FbC Jazzmani Žatec - FBC Vipers Most 4:1 (3:0)

Branky: Dvorský 2, Zelinka, Pšenička

Asistence: Hrádek 2, Zelinka

Los nám do druhého utkání postavil do cesty neznámý tým Lovosic, který jsme v letošní sezóně ještě neviděli hrát ale jeho předchozí výsledky v prvním koši vzbuzovali patřičný respekt. Nicméně i díky posledním výkonům jsme si řekli, že hrát se dá proti komukoliv když se na palubovce nechá vše. Utkání bylo velmi podobné tomu prvnímu alespoň jeho první část. Skvělý důrazný start podpořený opět výtečným brankařem Kloboučníkem. Velmi dobrá koncovka a vedení opět 3:0 v poločase utkání. V tom druhém opět gól ve vlastní přesilovce. Ale i přesto až do 7 minuty byl vyrovnaný výsledek. V této fázi utkání jsme začali tahat za kratší konec a tlak soupeře zesílil na maximum. Minutu před koncem při hře bez brankaře za stavu 3:4 Dvorský nastřelil tyč!!! Risk se 6 hráči skončil pátou brankou v síti Jazzmanů. Zklamaný tým pak inkasoval ještě jednou a se sklopenými hlavami odcházel do kabiny. Ale v tomto utkáni rozhodně herně nezklamal! Chyběli 3 minuty a trochu štestíčka k vytouženému finále.

ASK Lovosice - LFPFbC Jazzmani Žatec 6:3 (0:3)

Branky: Milan 2, Dvorský

Asistence: Lukáš, Zelinka

Poslední utkání o 3 místo proti celku z Teplic. Zatím co za první dva zápasy zaslouží tým  velkou pochvalu, ten třetí vrátil na lavičku naše stará známe neduhy. Slabou fyzičku, nekoncentrovanost, herní nedisciplinovanost těch nejstarších a nejzkušenějších podpořenou diskuzí nad výroky rozhodčích a co je nejsmutnější také hádky mezi hráči. Což rozhodně není cesta správným směrem. Jediný kdo snese hodnocení je tentokrát brankař Duda, který vychytal několik samostatných nájezdů a přečíslení. Nebýt jeho tak skóre bylo dvouciferné. Není co hodnotit tento zápas nám nevyšel a výsledek to potvrzuje. Opět na nás zbyla jen bramborová.

FBC Teplice - FbC Jazzmani Žatec 5:1 (1:1)

Branky: Zelinka

Asistence: -

Závěrečným hodnocením shrnu události posledního měsíce a dvou turnajů. Před tím minulým proběhl rozhovor se všemi hráči. Bylo potřeba po povedeném soustředění lehce stagnující tým znova nastartovat. Detaily však dle domluvy zůstanou v kabině ale je evidentní, že to pomohlo. V posledních dvou turnajích se tým prezentoval celkem slušnými výsledky ale hlavně zlepšenou hrou proti zjevně kvalitnějším soupeřům. Ten poslední zápas byl snad jen vybočením z nastoleného trendu. Díky za podporu ze strany rodičů. Příští turnaj chceme do finále!!!

ID.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode