Starší žáci FbC Jazzmani Žatec v sobotu zazářili!

23.10.2023 13:27

Sobota byla pro starší žáky FbC Jazzmani Žatec plná vzrušení a florbalového nadšení. Na programu měli dva zápasy, ve kterých se postavili týmům FD Teplice B a Mocní Tuleni Podbořany. A můžeme říci, že naši starší žáci předvedli fantastické výkony!

FbC Jazzmani Žatec vs. FD Teplice B (7:3)

V prvním zápase proti FD Teplice B se naši starší žáci ukázali v plné parádě. Výsledkem bylo vítězství 7:3 naší prospěch. Hlavními tahouny byli Jan Vápeník, který přispěl k vítězství jedním golem a dvěma asistencemi, Petr Karas a Kryštof Mynařík, kteří zaznamenali dvě branky každý. Lukáš Bečan také přispěl jedním golem.

Mocní Tuleni Podbořany vs. FbC Jazzmani Žatec (1:6)

Náš tým pokračoval ve vítězném tažení i ve druhém zápase proti týmu Mocní Tuleni Podbořany, kde si odnesli výhru 6:1. Jan Vápeník a Jindřich Botek se blýskli oba dvěma góly, zatímco Vilém Kyloušek a Ondřej Volráb přidali po jednom gólu. Brankář Petr Nedbal držel své mužstvo na výbornou.

Celkově to byl úžasný výkon našich starších žáků, kteří se nezastavili a hráli s obrovským nasazením. Gratulujeme k těmto výsledkům a těšíme se na další zápasy, kde naši starší žáci budou moci znovu zazářit na florbalovém hřišti!

Sestava:

Nedbal – brána, Lebduška, Vápeník, Havelka, Bečan, Karas, Botek, Mynařík, Kyloušek, Lukeš, Volráb

Trenér:

David Milyan

JAZZ, JAZZ, JAZZMANI!

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode