Starší žáci FbC Jazzmani Žatec ovládli další víkend

12.11.2023 17:23

Nedělní odpoledne bylo pro starší žáky FbC Jazzmani Žatec plné vzrušujících okamžiků a vynikajících výkonů, které jim přinesly dvě další vítězství v průběhu sezóny.

První zápas proti týmu BK Real Roudnice n/L byl napínavý až do posledních okamžiků. Naši hráči však ukázali svou bojovnost a v konečném důsledku překonali domácí tým se skóre 7:6. Hlavními tahouny byli Jan Vápeník, Lukáš Bečan a Vilém Kyloušek, kteří se podíleli na několika gólech a asistencích.

Druhé utkání proti ASK Lovosice – LFP B Yellow bylo jednoznačně v režii našeho týmu. Starší žáci FbC Jazzmani Žatec si poradili s protivníkem bez větších potíží a odvezli si vítězství se skóre 10:2. Jindřich Botek, Lukáš Bečan a Kryštof Mynařík se blýskli výbornými individuálními výkony, přičemž celý tým předvedl skvělou kolektivní práci.

Oslabený tým, kde kromě tradičních opor hráli také Matyáš Martinovský, Jakub Lebduška a Pavel Hostinský, prokázal svou sílu a odhodlání na hřišti. Trenér David Milyan mohl být spokojen s výkonem svých svěřenců, kteří reprezentují klub FbC Jazzmani Žatec s hrdostí a vášní pro florbal.

Gratulujeme k dalším vítězstvím a těšíme se na další florbalová klání, která přinesou další vzrušující chvíle pro hráče i fanoušky klubu!

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode