Starší žáci doma vybojovali dvě výhry

05.12.2017 08:34

V sobotu 2. Prosince se uskutečnil pátý turnaj Ústecko-Liberecké ligy starších žáků. Tentokrát se odehrálo vše na domácí půdě v Žatce v tělocvičně zemědělské školy.

 

 FbC Jazzmani Žatec : FBC DDM Kati Kadaň 1:3  (1:2,0:1)

V stup do utkání se povedl lépe domácím, kteří si během prvních minut vytvořili pár hezkých šancí, které ale nedokázali proměnit. Soupeř postupem času přebral otěže hry a hned z první větší šance se ujal vedení. Netrvalo dlouho a své vedení díky chybě Žatecké obrany opět navýšili. V závěru první půle Jazzmani dokázali snížit zásluhou Milyána, ale to bylo z jejich strany v tomto zápasu vše. Po přestávce byl opět florbalovější soupeř, který dokázal své vedení opět navýšit na rozdíl dvou branek a zaslouženě zvítězil.

Branky :Milyán 

 

FbC Jazzmani Žatec : FBC Jopa Česká Lípa 6:4 (5:4,1:0)

Průběh první části zápasu hodně ovlivnili vyloučení na straně Jazzmanů, kteří dokázali v této početní nevýhodě celkem třikrát vstřelit branku do soupeřovi sítě a další dvě přidat při plném počtu hráčů na hřišti. Soupeř, ale také dokázal celkem čtyřikrát překonat Žateckou obranu a na přestávku se tedy šlo s rozdílem jedné branky. V stup do druhé části ale vyšel lépe Jazzmanům, kteří dokázali vstřelit branku po necelé minutě hry. Pak jako by obě mužstva začala více bránit a soustředit se především na obranu a žádný střelecký úspěch už nepřidali.

Jazzmani si tak připsali potřebné vítězství.

Branky :3 Kuvík, 2 Volráb, Škvaro

 

FbC Jazzmani Žatec : Forbal Jablonec  3:2   (2:2,1:0)

V posledním zápase čekal na Žatecké florbalisty tým z Jablonce, proti kterému v této sezóně ještě neprohráli.

Utkání to bylo od prvních minut spíše bojovné z obou stran. Hezkých florbalových akcí moc nebylo. Tomu odpovídal i výsledek první půle, kde obě mužstva vstřelila po dvou brankách.

Druhá část pokračovala ve stejném duchu akorát s tím rozdílem, že více ze hry měl Žatec, který dokázal vstřelit hned v úvodu vítěznou branku a důležitý náskok udržet.

Branky : Hanzlík, Volráb, Škvaro

 

Hodnocení trenéra : První zápas se Nám vůbec nepovedl. Všude jsme byli pozdě a zaslouženě jsme prohráli. Zbylé dva zápasy, které jsem vyhráli jsme sice předvedli bojovnější výkon, ale bylo to spíše vydřené  a soupeř určitě horší nebyl.

Sestava : Kloboučník, Ali,- Enders(0+1), Vpeník, Hotěk(0+1),Karas, Hnízdil, Hrnčiřík Kuvík(3+3), Volráb(3+1), Hanzlík(1+0), Škvaro(2+0), Karas, Dyrynk, Milyán)(1+2)

Trenér: Martin Ligda

Vedoucí družstva : Jan Vápeník

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode