Staňte se součástí klubu

19.08.2019 20:56

Jak samozřejmě víte, jsme spolek alias nezisková organizace vázaná na podporu města a členské příspěvky. Máme za sebou více než dvacet let zkušeností ve fundraisingu a je nám dobře známo, že bez spolupráce s rodiči to nebude nikdy fungovat.

Proto bychom Vás rádi oslovili s nabídnutím jednotlivých pozic v managementu klubu:

asistent trenéra

Pokud chcete být blíže své ratolesti, nabízíme Vám se stát nejdříve asistentem trenéra a v případě zájmu, certifikovaným trenérem jednoho z našich družstev. Uvidíte florbal z jiné strany a nesmírně pomůžete našemu klubu.

zpravodaj

Máte básnické střevo a zároveň Vás baví psát o sportovním dění? Tak právě Vás hledáme. Nabízíme možnost vlastní realizace v oblasti psaní článků, zveřejňování statistik, psaní ohledně dění klubu, prezentace vlastních fotografií a vlastně cokoliv, na čem se domluvíme. I v tomto sektoru bychom ocenili podporu ze strany rodičů.

kondiční trenér

Sport Vás baví a maté k němu dobrý vztah? Uvítali bychom v našich řadách kondičního trenéra, který by se staral o kondiční přípravu dětí napříč celého klubu. Opět Vám můžeme nabídnout vlastní realizaci tajných projektů, ale také posílení Vašeho fyzického fondu na naše náklady.

poradce

Ne, že bychom vyhledávali negativní zpětnou vazbu, ale samozřejmě i ta nás posune o kus dál v našem společném úsilí a proto nabízíme všem rodičům posílání zpětné vazby na náš klubový mail. Zpětná vazba týkající se opravdu všeho dění okolo FbC, stránky, facebook, trenéři, tréninky, informace, příspěvky a tak podobně. Budeme opět rádi za vše.

sponzor

Máte neutuchající touhu finančně podpořit zapsaný spolek vázaný na příjmy ostatních? Proto jsme netrpělivě dychtivě čekajícím příjemcem Vašich finančních prostředků právě my. Můžeme Vám zaručit, že veškeré takto získané prostředky půjdou opět do podpory mládežnických družstev našeho klubu. Především bychom z takto obdržených financí zabezpečili pořádání mistrovských soutěží a dopravu.

rozhodčí

Chcete rozhodovat či ovlivňovat sportovní dění? Také Vám můžeme nabídnout stát se rozhodčím pod hlavičkou florbalového klubu FbC Jazzmani Žatec. Veškeré informace ohledně rozhodcování mistrovských zápasů těch nejmladších dodáme. Veškerá činnost je honorována dle příslušné kategorie.

ostatní

Můžete nabídnout víc? Uspořádat seminář o zdravé výživě? Pomoci v oblasti fyzioterapie nebo v oblasti financování malých sportovních klubů? Pohybujete se v oblasti dotačních programů? Disponujete přehršlím množstvím pro administrativu? Můžete darovat moderní IT prostředky či tiskárnu? Máte možnost objetovat k pronájmu kancelář? Víte o prostoru, který by byl vhodný k uskutečnění týmových porad?

V případě zájmu nás neváhejte prosím kontaktovat (fbcjazzmani@gmail.com nebo Votava 732 601 280).

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode