Sobota v Litvínově s přípravkou

22.10.2022 21:13

Pěkný den,

22. října odjely naše týmy Green a Pink na turnaj do nedalekého Litvínova.

Při hojné soupisce jsem byl rád, že jsem týmy poskládal. Je podzim a kosí nás nemoci.

Je znát absence déle hrajících dětí, ale to má asi většina klubů v tomto období.

Ale kluci se s tím poprali skvěle. Jen tři hráči v turnaji pamatují loňskou sezónu.

Nebylo to však znát. Noví kluci hráli skvěle. Míša R. a Honzík K. si dali i své první góly v

kariéře (super kluci). Po 14 dnech u nás, vážně super. Už při minulém turnaji se trefil Alex W. Je dobře, že se všichni podílejí na produktivitě našeho týmu. Dnes musím vyzdvihnout 3x IRA!!!

David skvěle odchytal turnaj, Dylan chytal za pink, hned se převlékl a šel hrát za green (skvělé nasazení) a na závěr, Vláďa Ira, který mě zastoupil při vedení týmu, když se zápasy překrývaly. Samozřejmě nezapomínám na Lukyho P. Je skvěle pohybově vybavený a jeho čas přijde. Věřím, že brzy. Je to dravec.

 

A na řadě jsou pink. S holkami se stále hledáme, ale blýská se na lepší časy. Ze sestavy jsou ostřílené jen Kačka P., Sára Š. a girls Ledwinkovi. Zbytek týmu je zcela nový, ale zápas od zápasu se zlepšuje. Viky, Niky, a Sárka, hrály pěkně a moc se snažily. Anička J. opět nezklamala a jako nováček přidala i góly. Vždy nám uteče začátek zápasu. Holky mají respekt, když proti sobě mají kluky. Trvá pár střídání, než si řekneme co a jak, a pak je vše jinak. Ale vždy musíme dohánět skóre a to je těžké. Již standartně v druhé půli soupeře přehrajeme a k ničemu nepustíme. Musíme zapracovat na začátcích a holky budou hvězdy.

Škoda, že chyběli hráči a hráčky. Věřím, že za 14 dní doma, budou všichni a předvedou se v plné síle.

Moc děkujeme za podporu, všichni jsme si to užili.

 

PS: slovo trenéra

Děkuji za Vaši podporu. Je dobře, že děti na turnaje doprovázíte. A věřím, že máte stejnou radost jako já, když vidím to nadšení, se kterým na hřiště vstupují. Někteří by nechtěli ani střídat :).

Děkuji

Trenér: David Šůs

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode