Sobota plná florbalu

02.10.2023 13:32

Sobota 30. září byla pro naše mladé florbalisty z klubu FbC Jazzmani Žatec nabitá akcí, a celý den patřil této skvělé hře. Od nejmladších po nejstarší kategorie jsme se s chutí pustili do svých zápasů.

Začali jsme s nejmladšími, našimi elévy. V této kategorii je důležité nejenom výsledek, ale také zábava a rozvoj herních dovedností. Naši elévové se střetli s týmy v Chomutově a odehráli celkem tři vzrušující zápasy. Byla to pro ně výborná příležitost zažít atmosféru soutěžního florbalu a zlepšovat své dovednosti.

Dorostenci FbC Jazzmani Žatec také neměli zaháleno. V jejich prvním zápase se utkali s týmem Florbal Jirkov a po vyrovnaném a napínavém střetnutí zápas skončil nerozhodně 4:4. Ve druhém utkání dorostenci ukázali svou sílu a vybojovali si výhru 2:1. Byl to skvělý start jejich sezóny, a doufáme, že budou pokračovat v takovém tempu.

Naši nejzkušenější hráči, Legendy, muži B našeho klubu, bohužel neměli ideální den. První zápas skončil prohrou 15:4 s týmem Florbal Ústí C, a ve druhém zápase se potýkali s týmem 1. FBC DDM Děčín IV B, kde podlehli 13:3. I přes tato nepříznivá skóre víme, že naši hráči mají potenciál a budou se zlepšovat, protože jim chyběla klíčová postava hry – Martin Ligda, hráč, který i přes svůj věk, udává tempo a směr celé hry.

Celkově to byla sobota plná florbalového vzrušení a vášně. Jsme hrdí na naše hráče za jejich úsilí a odhodlání, které do hry přinášejí. Sezóna je teprve na začátku, a máme před sebou mnoho dalších zápasů a příležitostí k růstu a zlepšení.

JAZZ, JAZZ, JAZZMANI!

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode