Sobota patří hráčům přípravky

05.11.2016 18:37

8 malých hrdinů

V sobotu 5. listopadu jsme v okleštěné sestavě vyrazili usilovat o naši první výhru tentokrát do Štětí.

Před turnajem jsme udělali několik změn v našem herním projevu a vyrazili do boje s domácím Štětí.

V zahajovací sestavě nastoupila naše jednička v brance Jindra BOTEK, do obrany opora Lukáš BEČAN a útok Štěpán HEROLD a Šimon TÝŘ, který poprvé v kariéře navlékl kapitánskou pásku a vedl náš tým do boje.

V prvních minutách jsme soupeře tlačili a měli několik šancí, avšak „My“ byli ti, co první inkasovali. Nic jsme nevzdali a při dalším útoku vstřelil Štěpán po přihrávce Šimona vyrovnávací góóóól. Hned naše druhá lajna ve složení Jan HEINZ, Matouš KELLNER a Kuba KLIMEK poslala náš tým do vedení, když se trefil Kubík. Své první střídání na turnaji absolvoval Péťa KARAS, který nastupoval jako třetí bek. Do druhého poločasu jsme šli ve vedení 2:1 a Štěpán přidal uklidňující třetí gól a zároveň vítězný. Soupeř už jen snížil na konečných 3:2 v náš prospěch. Po závěrečném hvizdu rozhodčího propukla v týmu obrovská radost.

Do druhého zápasu jsme nastoupili proti skvěle hrajícím Mocným tuleňům z Podbořan. Celý tým opět hrál skvěle a Jindra zlikvidoval spoustu střel a dorážek soupeře. Výborně hrající obránci Lukáš, Kuba a Péťa nedovolili soupeři do poločasu vstřelit gól a poločas skončil 0:0. V druhém poločase se Hattrickem blýskl Štěpán a rozešli jsme se se zaslouženou remízou 3:3.

Třetí zápas proti Roudnici jsme ovládli již od samého začátku, když jsme do poločasu díky 3 gólům Štěpána a trefě Kuby vedli 4:1. V druhém poločase dostali více času na hřišti naši benjamínci. Pěknými střelami se blýskl Lukáš a Matouš. O gól moc usiloval náš kapitán Šimon, ale i přes spoustu střel mu dnes nebylo přáno. I tak si útočná dvojice Šimon a Štěpán rozdělila 18 bodů, za 10 gólů Štěpána a 8 asistencí Šimona. 2 góly vstřelil Kuba a po asistenci si připsal Lukáš a Matouš.

Celý tým odvedl vynikající práci od skvěle chytajícího Jindry, až po bránícího Lukáše, Péťu a Kubu. Soupeřům jsme dovolili vstřelit jen 6 branek za celý turnaj.

Všem hráčům patří můj velký dík a jsem na vás hrdý chlapci, jen tak dál.

Samozřejmě moc děkuji rodičům, kteří své děti doprovodili, povzbuzovali a mohli tak být u prvních úspěchů Svých ratolestí Děkuji.

Jeden nic nezmůže a my jsme tým a budeme tak hrát.

JAZ JAZ JAZZMANI

Trenér David Šůs

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode