skvělý start sezóny ve 2. lize dorostenců a přeboru starších žáků

07.11.2023 19:24

FbC Jazzmani Žatec: skvělý start sezóny ve 2. lize dorostenců a přeboru starších žáků

Vstup do nové sezóny se v klubu FbC Jazzmani Žatec nechal znát, a to v tom nejlepším smyslu. Naši dorostenci a starší žáci zaznamenali výborné výkony, které nás velmi těší a naplňují nadějí na úspěšnou sezónu.

Dorostenci se stali jednou z největších příjemných překvapení této sezóny. Po odehraných šesti utkáních mají na svém kontě celkem 11 bodů. Sestava se stále více stabilizuje, a mladí hráči prokazují, že jsou schopni hrát vyšší soutěž. Jejich bojovnost a oddanost týmu jsou zřetelné v každém utkání. S takovým impulzem jdeme do dalších zápasů plni sebedůvěry a odhodlání.

Největší úspěch zatím zaznamenali naši starší žáci, kteří vedou první místo tabulky v přeboru starších žáků. Po čtyřech odehraných zápasech mají plný počet bodů. Tento skvělý výkon je odměnou za jejich tvrdou práci a nasazení v tréninku i na hřišti. Naši starší žáci hrají s nadšením a výborným týmovým duchem, což se projevuje v jejich výsledcích. Jejich vedení v tabulce je zasloužené a doufáme, že si tento úspěch udrží i nadále.

Sezóna teprve začala, a už teď jsme svědky mimořádných výkonů našich mladých hráčů. Doufáme, že toto nadšení a úspěchy nám přinesou mnoho radostných okamžiků a že budeme moci sledovat naše týmy, jak postupují směrem k novým výzvám a úspěchům. FbC Jazzmani Žatec jdou správným směrem, a jsme hrdí na to, že jsme součástí této úspěšné a nadšené florbalové rodiny.

Gratulujeme dorostencům i starším žákům k jejich dosavadním výkonům a držíme palce pro nadcházející zápasy! Stále více úspěchů a výher našemu klubu FbC Jazzmani Žatec!

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode