Skvělý nedělní výkon žatecké přípravky

02.12.2015 05:44

Po spoustě měsíců jsme se konečně dočkali turnaje na domovské půdě v hale OA  v Žatci.

Tým byl opět oslaben velkou marodkou. Pro tento turnaj nám chybělo celkem devět hráčů. I tak ale mohli nastoupit oba týmy přípravky - tým Black a tým Green.

Tým Black:

První zápas proti soupeři SK Dubí začal jednoznačně, kdy jsme po první půli vedli už 4:0. Ve druhé půli jsme přidali dalších 7 branek, my jsme inkasovali jednou.

FbC Jazzmani Žatec „Black“         11:1     SK Dubí

Následující zápas proti Podbořanům měl obdobný průběh jako předchozí zápas. K výsledku není co dodat.

FbC Jazzmani Žatec „Black“         14:1     TJ Mocní Tuleni Podbořany Yellow

Třetí zápas jsme hráli s chomutovským týmem. Zde se naši útočníci podělili svými pěknými nahrávkami i s obránci a nechali je si vstřelit taky nějaký ten gól. A tedy opět finální drtivý výsledek.

FbC Jazzmani Žatec „Black“         14:2     Florbal Chomutov Red

Poslední utkání proti Ústí už bylo vidět úbytek pozornosti hlavně ze strany obránců, kdy si chtěli dát za každou cenu gól a pak neměli sílu se vracet dozadu. Proto po prvním poločase na tabuli svítila remíza 4:4. Do druhého poločasu jsme zlepšili práci vzadu a zpřesnili nahrávky. I tak nám ještě soupeř dal 5 gólů a rval se o cenné body do poslední vteřiny. Konec byl však příznivější pro nás.

FbC Jazzmani Žatec „Black“         12:9     Florbal Ústí

Chtěl bych pochválit celý tým, který útočil a nahrával jako z učebnice. Velký dík patří Patrikovi Hradcovi, který v bráně doslova čaroval. Chytil spoustu vyložených šancí. Klobouk dolů.... :-) A dále Míšovi Nápravníkovi, který se po dlouhém zranění vrátil ve velkém stylu.

Sestava:

Trachta 32+2, Fiedler 4+10, Vejvoda 3+4, Nápravník 13+5, Zahrádková 0+2, Hradec 0+1

Tým Green:

Na druhé družstvo čekali již jen 3 zápasy. Jako první proti nám nastoupil soupeř z Chomutova. Soupeř byl od začátku hodně zaskočený a těžko se probíjel naší obranou. Po první půli byl výsledek 4:0. Po přestávce soupeř začal o dost více útočit a vstřelil nám 3 góly. To jsme si nenechali líbit a zamakali jsme. Výsledkem bylo po sobě jdoucích pět gólů v bráně soupeře.

FbC Jazzmani Žatec „Green“        9:3       Florbal Chomutov White

Druhý zápas jsme svedli s týmem z Podbořan. Již od samého počátku utkání bylo vidět, že se budeme muset hodně soustředit na obranu, protože na nás soupeř opravdu kvalitně útočil. Po první části hry jsme vedli těsně 5:4. Druhá polovina byla jako přes kopírák té první. Zase platilo, my  dáme gól a vzápětí gól dostaneme:-) Výsledek ovšem těsně pro nás.

FbC Jazzmani Žatec „Green“        9:7       TJ Mocní Tuleni Podbořany Blue

Před posledním utkáním byla na týmu znát již velká únava a soupeř z Děčína toho náramně využil a jejich útočnici prostě lépe kombinovali a hlavně lépe stříleli. Do přestávky jsme šli s dvou gólovou ztrátou. Síly došli a dostali jsme dalších pět gólů, nám se podařil vsítit jeden.

FbC Jazzmani Žatec „Green“        3:9       1. FbC DDM Děčín 4 white

Děkuji týmu Green za pěknou kombinační hru, kde i sami rodiče oceňovali předvedený výkon. Opět vyzdvihuji zákroky brankáře Šimona Štastného, kdy zachránil svými leopardími skoky spoustě gólů.

Sestava:

Wágner 11+1, Pernet 4+2, Vojtěch 2+3, Braun 2+2, Eliáš 1+1, Štastný.

Trenér Honza Galló

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode