Shrnutí muži

06.05.2023 20:50

Sezóna mužského florbalového družstva v Regionální lize mužů je u konce a je na čase udělat si závěrečné shrnutí. Tento ročník byl pro tým plný výzev, ale zároveň i úspěchů.

Družstvo mužů dokázalo během sezóny ukázat, že má potenciál a kvalitu. To se nejlépe projevilo v počtu vstřelených branek, kde byl nejlepším střelcem týmu Matěj Hrádek s 34 brankami. Je třeba podotknout, že tato čísla jsou obdivuhodná a zároveň potvrzují kvalitu Matěje jako hráče.

Ale florbal není jen o střílení gólů. Klíčovým prvkem je i asistence, a to v této sezóně dokázali nejlépe Adam Brunclík a Ondřej Kuvík, kteří získali 18 asistencí.

Je však třeba zmínit, že Matěj Hrádek nebyl jen nejlepším střelcem družstva, ale také nejlepším hráčem v kanadském bodování. S 47 kanadskými body je o osm bodů před druhým Viktorem Milyanem, který získal 39 kanadských bodů. To je další důkaz, že Matěj Hrádek je opravdu vynikající hráč.

Nutno ještě změnit brankářské TRIO - Ali - Sarič - Hrnčiřík, kteří do budoucna budou základním klíčovým faktorem pro postup do celostnání soutěže.

Celkově lze říci, že sezóna byla úspěšná. Družstvo mužů se umístilo na slušných příčkách a dokázalo vyhrát řadu zápasů. Výše zmínění hráči byli nejenom důležitou součástí tohoto úspěchu, ale také důkazem, že družstvo má kvalitní hráče, kteří jsou schopni dosahovat výborných výsledků.

Nyní se tým musí připravit na další sezónu, aby dokázal posunout svůj výkon ještě výše a získat ještě více úspěchů. A kdo ví, třeba příští sezóna bude ještě lepší a tým bude slavit ještě větší úspěchy.

Na závěr blahopřejeme Janu Vápeníkovi k dnešním narozeninám, našemu bývalému dlouholetému trenérovi.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode