Sezóna za dveřmi

23.09.2023 19:17

Dobrý den a ahoj,

máme před sebou další sezónu, čeká nás opět maraton turnajů. Tento rok bude dost náročný. Přihlásili jsme 2 týmy přípravky, elévy a poprvé v historii klubu holčičí tým elévek, který bude mít premiéru 8. 10. v České Lípě a 5. 11. doma. Vše povedu já s Petrem a našimi asistenty Vláďou, Luckou a Pavlem. Věřím, že vše zvládneme. Jelikož budu mít všechny 3 týmy na starost, hodlám využít hráče a hračky v maximální účasti na všech turnajích. To jest, všichni mají své turnaje, ale navíc přípravka a elévky startují za elévy a některé elévky za přípravku. Vytěžíme hráče a hráčky jen jak to půjde. A elévky budou hrát i za Mocné tuleně z Podbořan.

Zápasy dají kolikrát více než trénink.

A teď k dnešní akci:

V Lounech se hraje zápas livesport superligy. My dostali nabídku, odehrát přátelské utkání před touto akcí. Tak jsme ji přijaly. Je to zkouška před sezónou. Přípravka, elévci a mladší žáci poměřili své dovednosti s TJ Lokomotiva Louny. Vše proběhlo skvěle, děkuji trenérům za pozvání.

Někteří naši hráči a hráčky měli v nohách 4 zápasy. Velký dík hlavně proti elévům, kde jsme to postavili na elévkách a přípravce.

Nějak jsme nic neřešili a hrály i děti, co trénují 14 dní. Musí začít a tohle byla výzva.

Všichni odvedli na hřišti skvělou práci.

Snad jen musím pochválit Davida Iru, který předváděl skvělé zákroky. Ale nikdo se nezalekl větších a starších dětí a všichni jeli naplno.

My jsme prostě týmy prcků :) asi po trenérovi? :) Ale o to víc se pereme.

PS: slovo trenéra

Dnes to bylo super, děkuji. Bylo slyšet Žatec ne Louny. Jste další článek týmu, co děti motivuje a jste pátý hráč na hřišti.

Trenéři: David Šůs a Petr Lužný

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode